Un catwalk de zambete stralucitoare

Colectia blend-a-med 3D WHITE Pearl by Lena Criveanu
Colectia blend-a-med 3D WHITE Pearl by Lena Criveanu

Intr-un sezon in care albul devine culoare-vedeta, iar perla este sinonima cu eleganta absoluta, cel mai important accesoriu ramane, cu siguranta, zambetul.  De aceea, blend-a-med si Lena Criveanu au reunit cele trei elemente - alb, perla, zambet - si au lansat colectia blend-a-med 3D WHITE Pearl, un catwalk de zambete stralucitoare.

Lena Criveanu: "Am primit cu bucurie propunerea de a ilustra prin texturi si forme conceptul blend-a-med 3D WHITE Pearl.
Pentru mine este o permanenta provocare sa ma alatur contributiilor creative din ce in ce mai revolutionare ce vin in intampinarea gusturilor din ce in ce mai sofisticate ale consumatorilor. Zambetul, in afara de efectul estetic, inseamna pentru mine si calea de a-ti comunica frumusetea interioara, de a comunica, in general, cu seninatate si de a transmite energie pozitiva
."

Noua colectie blend-a-med 3D WHITE Pearl by Lena Criveanu a adus pe catwalk 12 creatii,  care au reprezentat o interpretare a elementului central - perla - si care, au creat premisele pentru ca cele 12 zambete alb-perlat sa straluceasca.
 

Odata cu lansarea colectiei blend-a-med 3D WHITE Pearl by Lena Criveanu, a avut loc si gala de premiere a celui mai frumos zambet blend-a-med din cadrul concursului MyCoverSmile. Zambetul alb-perlat a fost principalul criteriu de selectare a castigatoarei, de catre juriului format din vedeta TV Andreea Raicu,  fotograful Gabriel Hennessy, Prof. Dr. Constantin Varlan, presedinte al Societatii de Stomatologie Estetica din Romania, Ana-Maria Prunariu, beauty editor Cosmopolitan si Ramona Brad, Director Relatii Externe P&G.


Albertina Ionescu, Veronica Pascu si cele 10 finaliste ale concursului MyCoverSmile au fost "vedetele" acestui catwalk.
Malvina Cervenschi, Ovidiu Buta, Giulia Nahmany, Ella (Mandinga) au completat atmosfera cu zambetele lor stralucitoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod