Trucuri pentru a semana cu Cameron Diaz

Frumoasa si senzuala actrita Cameron Diaz se aranjeaza in functie de eveniment, dar este mereu la fel de sexi. Daca vrei sa fii si tu ca ea, te ajuta Dana Argesan, make-up artist L'Oreal.

Primul pas este demachierea tenului, pentru a putea aplica machiajul adecvat. Dupa aceea se aplica o baza hidrantanta pe ten, o baza cu sidef incorporat, pentru a da luminozitate tenului, care, pe parcursul iernii, dispare. Peste aceasta baza se aplica fondul de ten lichid, pentru o hidratare in profunzime a tenului.
In aceasta perioada este de evitat fondul de ten compact, datorita continutului crescut de pudra care in asociere cu frigul poate usca si deshidrata tenul.

Aplicati pudra pe zona mediana a fetei si pe pleoapele mobile. Urmatorul pas este pieptanarea sprancenelor. Structurati cu ajutorul unei pensule pliul pleoapei mobile cu fard maro mat, incepand cu unghiul extern al ochilor. Peste pleoapa mobila aplicati un fard bej sidefat pentru a lumina privirea, iar pentru a o intensifica aplicati contur negru la ochi de la unghiul extern pana in unghiul intern, inclusiv in interiorul ochiului, pe pleoapa superioara sub radacinile genelor.
Peste acest contur aplicati fard bleu inchis cu ajutorul unei pensule subtiri, pentru un efect sofisticat (regula pentru persoanele care au ochi albastri). Pe pleoapa inferioara se contureaza tot cu creion negru khol, inclusiv in interiorul ochilor.
Pe portiunea dintre unghiul intern si dedesubtul sprancenelor se aplica fard auriu pentru a lumina unghiul intern al ochilor.

Pentru buze s-a ales o nuanta de ruj super glamour. Dupa ce in prealabil s-au conturat buzele, pentru un efect bine definit al buzelor, s-a aplicat un ruj rosu semitransparent si gloss.
Accentul in acest look cade direct pe buze si mai putin pe ochi, lasand un efect glamour, foarte la moda, genul neoclasic, fara fard pe pometi, tocmai pentru a sublinia expresia diafana a actritei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod