Tortul de nuntă, un desert cu care trebuie să cucereşti zeci de invitaţi

Tortul de nuntă este un desert cu care trebuie să impresionezi zeci, dacă nu chiar sute de invitaţi. De aceea este foarte important să aibe un gust perfect. Însă, nu numai gustul

Tortul de nuntă este un desert cu care trebuie să impresionezi zeci, dacă nu chiar sute de invitaţi. De aceea este foarte important să aibe un gust perfect.


Însă, nu numai gustul contează. Aspectul este un alt detaliu la fel de important. Mai ales că momentul în care vei tăia tortul va rămâne imortalizat în poze.

De aceea este important să-ţi alegi cu mare grijă tortul pentru cel mai important eveniment din viaţa ta. În primul rând trebuie să te documentezi şi să afli care este cel mai bun cofetar (specializat în torturi de nuntă) de la tine din oraş.

Iar acest lucru îl poţi afla de la foste mirese.

După ce ai făcut o mică listă cu câteva cofetării de top, trebuie să-ţi faci programări pentru degustări. Mergi la cofetăriile care te atrag şi roagă-i să-ţi arate un catalog cu torturi pe care ei le-au mai făcut. Spune-le cam ce îţi doreşti tu (poţi să ai şi poze la tine, cu modele care ţi-au plăcut) şi discută despre preferinţele tale în materie de dulciuri.

Pentru mai multe secrete despre torul de nuntă perfect, dar şi pentru poze inspiraţionale te aşteptăm pe www.bridangels.ro şi pe Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod