Ţi-a cerut mâna? Împodobeşte-o altfel!

Geanta miresei poate fi un ingredient important în construirea imaginii perfecte. Bărbaţii au senzaţia că femeile îşi doresc foarte mult să se mărite pentru ca să “pună mâna pe ei”,

Geanta miresei poate fi un ingredient important în construirea imaginii perfecte.

Bărbaţii au senzaţia că femeile îşi doresc foarte mult să se mărite pentru ca să “pună mâna pe ei”, pentru un statut social sau să fie invidiate de prietene sau cine mai ştie ce alte motive dintr-astea “serioase”. Da. Este câte puţin din fiecare, în proporţie diferită (în unele cazuri, niciunul) dar uneori ne mai apucă şi pentru că visăm să fim îmbrăcate în nu ştiu ce rochie de mireasă pe care efectiv ni s-a pus pata sau să purtăm nu ştiu ce pereche de pantofi, sau un alt motiv dintr-asta pueril.

Dar pentru noi poate cântări foarte mult! Când să mai porţi “chestia asta minunată“ dacă nu la un eveniment atât de special din viaţa ta? (acest lucru e valabil, evident, când spui “da” bărbatului pe care îl iubeşti!) Aşa am simţit şi eu când am văzut gentuţa de la Chanel. Şi nu numai pe ea, ci şi atunci când am văzut această “mână de mireasă“ care ar putea fi a oricăreia dintre noi care se pregăteşte…. O mână cerută şi apoi împodobită astfel. Mi se pare perfectă! Fiecare “ingredient”, de la poşetă până la brăţara-inel situată deasupra degetelor, are rolul lui.
Iar volanele care se învolburează în jurul mâinii ne fac să ne imaginăm o rochie minunată.
După ce mi-am clătit ochii cu această minunăţie expusă de Tango Desing Wedding, am căutat şi alte genţi potrivite marelui eveniment. Vă las să le admiraţi şi îmi doresc să vă inspire!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod