Fii roz! Aceasta este noua culoare a mireselor imaginate de Vera Wang

Sudiază aceste superbe modele din colecţia pentru anul 2014. Fiecare mireasă visează ca în ziua cea mare să nu mai fie nimeni ca ea. Nimeni din Univers! Evident că, oricum e unică numai

Sudiază aceste superbe modele din colecţia pentru anul 2014. Fiecare mireasă visează ca în ziua cea mare să nu mai fie nimeni ca ea. Nimeni din Univers!

Evident că, oricum e unică numai prin faptul că e un om diferit faţă de toţi ceilalţi. Dar nu la asta se gândeşte ea în acea zi. Nu la unicitatea ei ca persoană, ci ca mireasă.

De exemplu, vrea să aibă o rochie aşa cum nu a mai avut nimeni, niciodată. Probabil că desingerul Vera Wang înţelege foarte bine o astfel de dorinţă.

Aşa că a reuşit să ia din nou prin surprindere pe toată lumea cu noua colecţie de rochii de mireasă pentru anul 2014.

Şi asta pentru că rochiile prezentate pe podium nu au fost în niciun caz albe sau culoarea untului, aşa cum ne-am fi aşteptat, ci în diverse nuanţe de roz! O altă caracteristică a noii colecţii sunt florile mari realizate din voal şi aplicate într-o parte a rochiei la majoritatea modelelor.

Te las să te delectezi cu imaginile acestor rochii unicat. Lasă-ţi mintea să viseze şi imaginează-ţi cum ai arăta îmbrăcată astfel.

Foarte roz, deci unică!

Foto: glamour.com, prin amabilitatea Vera Wang


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod