Stralucire si distinctie pe covorul rosu de la Cannes

Poate ca, la nivel mondial, Festivalul de Film de la Cannes nu beneficiaza de o expunere mediatica atat de intensa asa cum se intampla in cazul festivitatii de decernare a premiilor Oscar, a Globului de Aur si chiar a premiilor Bafta. In plan european insa, evenimentul se bucura de prestigiul meritat, iar crema cinematografiei din intreaga lume este prezenta. Asa cum se intampla de obicei in astfel de situatii, ochii tuturor se atintesc asupra vedetelor, evaluandu-le machiajul, coafura si vestimentatia. Sa vedem cum au trecut acest "test"...

Liz Hurley - pur si simplu, o stea

Ce poti sa faci la Cannes atunci cand nu ai nici un film pe care sa-l promovezi? "Aceasta este intrebarea...". Ei bine, poti alege o rochie superba de la Valentino, te coafezi, alegi accesorii cu diamante si esti un star! Asa cum a facut Liz Hurley...

Eva Herzigova - miracolul maternitatii

Peste numai doua saptamani, superbul model de origine ceha va da nastere unui baietel. Oare aceasta sa fie explicatia faptului ca Eva Herzigova este mai frumoasa ca oricand? Posibil, dar la acest lucru se adauga optiunea sa pentru un machiaj delicat, care-i pune in valoare trasaturile chipului, si o rochie intr-o frumoasa nuanta de roz, care subliniaza luminozitatea fetei.

Minnie Driver - prea naturala?

Nu se simte prea bine din punct de vedere sufletesc, de vreme ce fostul ei iubit, magicianul Criss Angel, tocmai a inceput o relatie cu actrita Cameron Diaz. Cu toate acestea insa, Minnie Driver, arata foarte bine, optand pentru o coafura simpla si un machiaj natural. Unele voci i-au reprosat insa tocmai excesul de naturalete, afirmand ca la o ceremonie de asemenea anvergura, se impunea un aspect mai elaborat.

Norah Jones - a pasit cu dreptul

Celebra interpreta si-a facut aparitia pe covorul rosu pentru prima data in postura de actrita, iar despre aparitia ei s-a spus, pe drept cuvant, ca este "glamour". A fost apreciat in mod deosebit machiajul, pe cat de discret, pe atat de sugestiv si foarte bine contrabalansat de accesoriile opulente.

Sharon Stone - doar o... diva

Am fi tentati sa credem ca are in jur de 35 de ani... Fara dubii, Sharon Stone traieste una din cele mai frumoase perioade ale vietii sale, ceea ce are "ecou" si in infatisarea sa. Machiaj natural cu accente in tonul piersicii, bronz "atat cat trebuie" si un gloss stralucitor, asociate unei coafuri in egala masura eleganta si tinereasca, sunt ingredientele care au propulsat-o, din nou, in categoria celor mai distinse aparitii de pe covorul rosu.

Diane Kruger - o adevarata zeita

Frumoasa actrita nemtoaica a fost desemnata maestra de ceremonii la aceasta editie a Festivalului de la Cannes. Se poate spune ca a fost la inaltime din punct de vedere al infatisarii. Rochia Chanel a fost pusa in valoare de machiajul sofisticat al ochilor, pentru care s-au folosit nuante de fumuriu si de coafura in stil roman, foarte apreciata in acest sezon.

Chloe Sevigny - ah, aceeasi naturalete...

S-a confruntat cu aceeasi problema ca si Minnie Driver: unii stilisti au considerat ca, in ansamblu, infatisarea ei a fost mult prea simpla pentru covorul rosu. Aceasta, desi practic nu i se poate reprosa ceva anume.

Angelina Jolie - sau Audrey Hepburn?

Asa cum ne-a obisnuit, este ireprosabila! Machiajul ii subliniaza trasaturile chipului si ii intensifica privirea. Un punct in plus pentru toaleta stil Audrey Hepburn, care este chic si i se potriveste manusa.

Helen Mirren - distinctie si rafinament

Cea mai galonata actrita a anului, Helen Mirren nu ne-a dezamagit nici de data aceasta: este perfect constienta de varsta sa, pe care stie, cu desavarsita eleganta, sa si-o puna in valoare. Nu degeaba se spune ca a sti sa imbatranesti este o arta... Pe care Helen Mirren a dovedit, inca o data, ca o cunoaste.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod