START concursului "Câştigă un zâmbet de 8000Euro!"

Mai este doar 1 zi până la startul celui mai popular concurs al iernii: "Câştigă un zâmbet de 8000Euro!" .
Mai este doar 1 zi până la startul celui mai popular concurs al iernii: "Câştigă un zâmbet de 8000Euro!" . Începând cu 10 Noiembrie, ai şansa unică de a-ţi transforma complet zâmbetul, de a-ţi îmbunătăţi aspectul şi de a deveni mai încrezătoare în propiile forţe!
 
DENT ESTET s-a gândit la tine şi a venit cu soluţia ideală pentru a-ţi împlini visul: un Smile Makeover complet în valoare totală de 8000 de euro!
 

Cum poţi ieşi învingătoare?


Urmăreşte concursul timp de 4 săptămâni şi răspunde sincer la fiecare întrebare postată săptămânal. Dacă răspunzi la toate cele 4 întrebări, la sfârşitul concursului vei avea şansa de a fi aleasă pentru o schimbare completă a aspectului zâmbetului tău, constând în proceduri precum:

 
  • Lumineers
  • Aparatul dentar INCOGNITO
  • Albirea dentară profesională ZOOMA® Advanced Power
  • Şedinţă completă de profilaxie
  • Remodelarea buzelor

Cine nu îşi doreşte un zâmbet ca al vedetelor din Beverly Hills?  


Chiar dacă pare incredibil, cu ajutorul tehnicilor moderne de tratament şi al specialiştilor DENT ESTET, estetica dentară poate face minuni. Specialiştii Maria Taban, Iana Dila şi Ionela Dumitru îţi explică fiecare procedură cu lux de amănunte pe blogul Smile Makeover.
Citeşte şi te vei convinge!

Iar pentru a afla ce procedură ţi se potriveşte, contactează-ne! Aşadar, răspunde mâine provocării "Vrem părerea ta! Trimite-ne Top 3 avantaje ale unui zâmbet stalucitor" şi vei face primul pas pentru a zâmbi din nou...
 

Comentariile 51-98 din 98

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ghigheci Andreea pe 11 Nov 2010, 17:57
    Top 3 Avantaje ale unui zambet stralucitor

    Bun daca stau sa ma gandesc, avantaje ar fi mai multe, dar cum aici este vorba despre "top 3 avantaje ale unui zambet stalucitor", voi mentiona doar 3. Primul avantaj ar fi : Curajul de a inainta in viata cu capul sus si cu dorinta de a devenii ceva mai bine tot timpul. Al 2-lea ar fi: Sanatatea, pentru ca un zambet stralucitor inseamna si sanatate. Iar al 3-lea ar fi: Incederea in sine, ceea ce implica mai multe aspecte. (Zambetul, fericirea si gata cu complexele).

    0
    0

  • Roxana pe 11 Nov 2010, 14:23
    Top 3 avantaje ale unui zambet stalucitor

    Avantaje si beneficiile pe care ni le poate aduce un zambet stralucitor sunt nenumarate si cu siguranta nu pot fi estimate in acest moment. Pentru mine, printre cele mai importante avantaje se numara urmatoarele: cresterea increderii de sine, imbunatatirea starii de spirit, feminitatea si frumusetea.

    0
    0

  • DENT ESTET pe 11 Nov 2010, 14:15
    Inscriere concurs Castiga un zambet de 8000EURO!

    Va multumim pentru raspusurile voastre, insa pentru a fi valida, inscrierea trebuie facuta numai in intervalul 10 - 17 Noiembrie, prin formularul de inscriere disponibil pe site-ul DENT ESTET: http://www.dentestet.com/zambet-de-8000-euro Prin acelasi formular, puteti trimite si raspunsul intrebarii Sapatamanii 1. Mult succes! :)

    0
    0

  • dorinag pe 11 Nov 2010, 13:41
    inscriere concurs

    E suficient sa lasam un comentariu aici? Sau trebuie sa ne inscriem si pe site-ul dentestet?

    0
    0

  • AnneMireille pe 11 Nov 2010, 13:34
    3 avantaje ale unui zambet stralucitor

    Am o problema cu dantura de foarte mica. Din cauza ca sufar de lispa sa calciu, mi se macina tot maxilarul si mai sufar si de "dintii de iepure", fapt care imi ingradeste dorinta de a zambi sau de a rade. Desi ar fi mai multe avantaje, eu ma voi rezuma doar la cele 3 avantaje, pe care le consider eu importante pentru mine. Primul avantaj ar fi acela de a putea zambi si rade, chiar daca as avea un aparat de fotografiat prin apropiere (recunosc ca fac evit sa fac poze doar din acest motiv, dar la pozele instantanee nu am ce face). Un zambet sanatos si stralucitor, presupune si o dantura impecabila si sanatoasa. De aceea o interventie chirurgicala-stomatologica m-ar ajuta foarte mult sa-mi tratez si celalte probleme ale cavitatii bucale, nu numai cea estetica, ca de exemplu: gingiile inflamate, tratarea cariilor, implanturi ale unor dinti si respiratia. Si cel de-al treilea avantaj al unui zambet stralucitor ar fi increderea pe care as capata-o in mine.

    0
    0

  • AVM pe 11 Nov 2010, 12:57
    Top 3 avantaje

    - incredere in tine - sanatate - fericire Personal, as fi cea mai fericita persoana daca mi-as putea recapata zambetul, am uitat sa zambesc...am uitat sa rad si sa fiu eu.

    0
    0

  • monicaelora12 pe 11 Nov 2010, 12:45
    Top 3 avantaje ale unui zâmbet stalucitor

    Incredere, frumusete, admiratie

    0
    0

  • Mihaela Carata pe 11 Nov 2010, 10:40
    3 avantaje ale unui zâmbet stralucitor

    1. Putere 2. Pasiune 3. Permanent zambitor

    0
    0

  • bebe74 pe 11 Nov 2010, 08:55
    3 avantaje ale unui zambet stralucitor

    1. Siguranta si incredere in mine. 2. Voi putea zambi oricand fara teama ca cei din jurul meu ma vor privi intr-un anume fel. 3. Nu voi mai fii stresata ca nu pot zambi normal ca celelalte persoane si as avea multumirea sufleteasca ca mi-am indeplinit visul de a avea dantura perfecta si un zambet stralucitor.

    0
    0

  • LenaRaisa pe 11 Nov 2010, 08:51
    "Câştigă un zâmbet de 8000Euro!"

    Top 3 avantaje ale unui zâmbet stalucitor Consider ca principalul avantaj pe care mi l-ar aduce un zambet stralucitor ar fi acela de a avea mai multa incredere in mine, incredere care ar aduce dupa sine multe alte avantaje in viata mea de zi cu zi, pe toate planurile sociale. Al doilea avantaj ,care este la fel de important sau poate si mai important decat primul, este sanatatea, pentru ca ca o dantura frumoasa este si o dantura sanatoasa si viceversa. Iar al treilea avantaj , din punctul meu de vedere, este frumusetea, pentru ca un zambet stralucitor contribuie la frumusetea fiecarei femei.

    0
    0

  • k2347z4 pe 11 Nov 2010, 06:38
    3 avantaje ale unui zâmbet stralucitor

    1-incredere 2-perfectiune 2-zambet mereu

    0
    0

  • Crisulina5 pe 11 Nov 2010, 01:24
    Avantajele unui zambet frumos

    Cel mai frumos lucru pentru mine, este zambetul sincer al persoanei iubite. De aceea visez la clipa cand voi zambi din toata inima iubitului meu, uitandu-ma in ochii lui, fara sa ma fastacesc, incercand sa acopar defectele unei danturi inestetice.Zambetul fiind de altfel cel mai evident mod prin care o fiinta umana isi poate manifesta bucuria, un al doilea avantaj este simplu de ghicit:curajul de a te bucura.Dar sa nu uit de frumusete.Hai sa fim sinceri,cu totii ne dorim sa fim pur si simplu 'frumosi'!

    0
    0

  • oana440 pe 10 Nov 2010, 23:46
    Top 3 avantaje

    1.Respect pentru propria persoana si cei din jur 2.Sanatate 3.Siguranta

    0
    0

  • maraki pe 10 Nov 2010, 22:23
    Top 3 avantaje ale unui zambet stralucitor

    1- imaginea si stima de sine 2- succes garantat 3- fericire

    0
    0

  • R. pe 10 Nov 2010, 22:16
    top 3 avantaje.

    Este evident ca in primul rand increderea si siguranta pe care o ai atunci cand ai un zambet perfect este cel mai mare avantaj, dar in opinia mea un zambet perfect aduce avantaje atat pe plan profesional cat si pe plan sentimental, avand in vedere ca iti gasesti mult mai usor un job, dar si un partener. In concluzie, viata e mai usoara cand ai un zambet perfect.

    0
    0

  • Vasilica Laderu pe 10 Nov 2010, 21:48
    Shiny smile...

    1.zambetul stralucitor mi-ar da mai multa incredere in propria-mi persoana,n-ar mai trebui sa pun mana la gura pt a ascunde anumite "defecte" 2.as fi un interlocutor placut pt ceilalti 3.zambetul stralucitor ar emana sanatate

    0
    0

  • Laura pe 10 Nov 2010, 21:33
    Top3 avantaje ale unui zambet stralucitor

    1. Cresterea respectului si a increderii de sine 2. Imbunatatirea relatiei cu cei din jur, inclusiv cu propria persoana 3. Cresterea sanselor in urmarea carierei dorite

    0
    0

  • Adanaa pe 10 Nov 2010, 21:24
    Top 3 avantaje

    1. Încredere 2. Fericire 3. Sanatate

    0
    0

  • alexandra A pe 10 Nov 2010, 21:08
    10 nov Top 3 avantaje ale unui zâmbet stralucitor

    1. Un zambet frumos inseamna sanatate. Daca nu iti in grijesti dantura clar vei avea si alte probleme, care pot ajunge la complicatii.Dantura frumoasa este sinonim cu sanatatea! 2. Un zambet poate deschide 10 usi inchise, Ce are mai de pret o femeie, mai ales la prima vedere?Zambetul! 3.Un zambet frumos denota curatenie, autostima, incredere in sine. Daca TU ai incredere in tine si ceilalti te percep diferit.

    0
    0

  • Iulia pe 10 Nov 2010, 20:10
    Top 3 avantaje ale unui zambet stralucitor

    nu cred ca exista cu adevarat un top 3.Cel mai important avantaj si singurul care conteaza este increderea in sine pe care o primesti atunci cand ai un zambet perfect,stralucitor!

    0
    0

  • monica pe 10 Nov 2010, 18:29
    top 3 avantaje ale unui zambet stralucitor

    pentru mine printr-un zambet poti castiga multe,primul avantaj ar fi ca un zambet perfect te poate face sa iti recapeti increderea in tine ca si femeie,ceea ce inseamna foarte mult pentru noi,al 2-lea ar fi ca atunci ca un zambet stralucitor te poate ajuta sa rezolvi mult mai usor problemele pe care le ai de rezolvat,pur si simplu te lumineaza,ai incredere in tine,astfel incat ai o dispozitie foarte buna si transmiti si celorlalti starea ta de bine,astfel incat nimeni nu iti poate refuza ceea ce iti doresti,un al 3lea avantaj ar fi ca te poate ajuta estetic,si anume ca privirile oamenilor ar fi focusate pe zambet,ceea ce te ajuta sa mai dispara din imperfectiunile fetei in ochii celorlalti

    0
    0

  • dorinag pe 10 Nov 2010, 17:52
    Top 3 avantaje ale unui zâmbet stalucitor

    1.capeti incredere in propria persoana, nu te mai simti jenata fata de ceilallti 2.poti zambi mai des, fara sa ai impresia ca cei din jurul tau se uita numai la dantura ta imperfecta 3.arati mai bine, zambetul iti subliniaza si celelalte trasaturi ale fetei

    0
    0

  • serban pe 10 Nov 2010, 17:21
    top 3 avantaje

    zambetul este printre cele mai de pret lucruri pe care le are fiecare deci iata un top al avanajelor unui zambet frumos:1.un zambet frumos da mai multa incredere si putere mai ales unei femei,pe locul doi zambetul cred ca este cel mai de pret accesoriu pe care al trebui sa il aibe o femeie si nu in ultimul rand un zambet frumos si o dantura sanatoasa arata cat de mult ai grija de tine.

    0
    0

  • Maria-Alexandra pe 10 Nov 2010, 16:20
    Top 3 avantaje

    eu as prefera chiar sa fac un top al acestor avantaje: pe locul 3 as plasa naturaletea in comunicare, pe locul 2 este inutilitatea accesorizarii cu orice bijuterie atunci cand exista un zambet superb, iar pe locul 1 plasez cresterea increderii de sine, element esential pentru o viata personala si profesionala magica al al doilea

    0
    0

  • Laura Ghencea pe 10 Nov 2010, 16:19
    Top 3 avantaje

    1. Zambet molipsitor 2. Lejeritate in comunicare 3. Invitatie la sarut

    0
    0

  • Petron3lla pe 10 Nov 2010, 16:14
    cele 3 avantaje

    1. ai o dantura perfecta inseamna ca ai un zambet stralucitor iar asta iti da o mai mare incredere in tine, atrage mai usor privirile celor din jur. 2. este cheia succesului 3. un zambet stralucitor pune in evidenta si celelalte trasaturi ale fetei

    0
    0

  • Bianca pe 10 Nov 2010, 15:47
    top 3 avantaje

    sigur fiecare dinrte noi ne dorim un zambet cat mai aproape de perfectiune deoarece cunoastem avantajele acestuia .Eu as pune in top 3 avantaje urmatoarele :un zambet stalucitor iti ofera un aspect mai placut , ai avantajul de a fi admirat/a de cei din jur , dorinta de a zambi cat mai des .

    0
    0

  • brindusa andrei pe 10 Nov 2010, 15:42
    Top 3 Motive care aduc si alte dupa sine avantaje :)

    1. Pentru ca tu contezi si meriti sa zambesti in fiecare zi 2. Pentru ca tu contezi atunci cand zambetul tau conteaza 3.Pentru ca zambetul tau conteaza cel mai mult atunci cand le poate reda si altora acelasi zambet pe chip.

    0
    0

  • ronni pe 10 Nov 2010, 15:39
    Raspuns prima etapa concurs Dent Estet

    1 un zambet frumos atrage , 2 poti sa zambesti cu toti dintii fara sa-ti fie rusine 3 sanatatea orala este foarte importanta cu toate ca multi sar peste spalatul pe dinti corect si dupa fiecare masa, mersul la stomatolog etc (printre aceste persoane ma numar si eu)

    0
    0

  • Alina pe 10 Nov 2010, 15:35
    Vrem sa zambim asa :D si nu asa :)

    Un zambet perfect...chicotesc de una singura cand ma gandesc la asta. Ce exemplu de frumusete, incredere si mister e mai potrivit decat o femeie care sub rujul rosu-aprins dezvaluie o dantura perfecta?

    0
    0

  • motoroi mihaela pe 10 Nov 2010, 15:28
    Top 3 avantaje

    In primul rand consider ca un zambet frumos iti intareste increderea in tine, in al doilea rand cred ca este benefic pentru sanatatea dintilor si nu in ultimul rand, avantajeaza si celelalte trasaturi ale fetei, astfel incat per total sa fie o imagine frumoasa.

    0
    0

  • Laura_Sweet pe 10 Nov 2010, 14:28
    Top 3 avantaje ale unui zambet stralucitor

    1. un zambet stralucitor iti poate lumina toate trasaturile fetei si iti poate aduce la suprafata tot ce este pozitiv in expresia fetei 2. un zambet stralucitor iti poate aduce increderea in zambetul tau. Nimic nu este mai important decat sa ai incredere atunci cand zambesti, ca zambetul tau poate fermeca pe oricine. 3. cu increderea castigata in zambetul tau, nu poti sa stii niciodata cine se poate indragosti de el :)

    0
    0

  • Isabelax pe 10 Nov 2010, 14:08
    concurs Top 3 avantaje ale unui zâmbet stalucitor"

    1.incredere mai mare in tine 2.buna dispozitie 3.frumusete

    0
    0

  • tudoracheanica pe 10 Nov 2010, 14:02
    Cele 3 avantaje ale unui zambet stralucitor

    Orice femeie isi doreste un zambet plin de stralucire,sa fie cea mai frumoasa.Dupa parerea mea,zambetul reflecta starea mea de spirit si increderea in mine insumi.De aceea,cred ca un prim avantaj ar fi sa ma vad mult mai frumoasa cand ma privesc pe mine insumi in ochii celor din jurul meu,al doilea avantaj ar fi ca acum as putea in sfarsit sa rad fara sa trebuiasca sa ma gandesc ca zambetul meu nu arata tocmai bine,iar in al treilea rand ar fi un mare plus pentru sanatatea mea daca as avea o dantura fara probleme si un zambet de invidiat

    0
    0

  • meneks pe 10 Nov 2010, 13:51
    top3 avantaje un zambet stralucitor

    Daca as avea un zambet luminos,plin de stralucire ceea ce nu am avut norocul sa am niciodata, eu una stiu ca in primul rand as scapa de complexele de care nu am putut scapa atatia ani.Un al doilea avantaj ar fi ca m-as simti mult,mult mai frumoasa,astfel ca atunci cand as zambi,as face-o din tot sufletul,iar in al treilea dar nu in ultimul rand un zambet stralucitor ar fi piesa de rezistenta din aspectul fizic al unei femei care se respecta si se ingrijeste

    0
    0

  • Ivanescu pe 10 Nov 2010, 13:44
    Top 3 avantaje

    Personal,cele 3 avantaje ale unui zambet stralucitor consider ca sunt cei "3 F":FORTA;FRUMUSETE;FERICIRE.

    0
    0

  • R pe 10 Nov 2010, 12:55
    3 avantaje

    Un zambet stralucitor ofera o mult mai buna imagine de sine, este un ingredient de baza in comunicarea de orice fel cu prietenii sau cu cei cu care interactionam si de ce sa nu recunoastem frumusetea unei femei si puterea sa de seductie sta inainte de toate in zambetul sau! :)

    0
    0

  • soares pe 10 Nov 2010, 10:44
    zambet

    Zambetul unei persoane este cartea sa de vizita. O dantura frumoasa indica multe despre o persoana: cata grija are de sanatatea sa si mai ales de aspectul sau sau fizic. Un zambet stalucitor si dintii albi te pot face sa arati mult mai tanara decat esti.

    0
    0

  • Tit Elena-Suzana pe 10 Nov 2010, 10:32
    Raspuns prima etapa concurs Dent Estet

    1. Un zambet stralucitor imi va lumina viata in totalitate, ma va face sa ma simt vedeta in sufletul meu si sa devin vedeta inimii iubitului meu. 2. Cu un zambet stralucitor voi avea cel mai puternic motiv sa fiu mereu cu zambetul pe buze, iar zambetul meu va aduce dupa el optimismul si fericirea mea si a tuturor celor dragi. 3. Un zambet stralucitor inseamna sanatatea danturii mele, iar sanatatea este mai buna decat toate.

    0
    0

  • karmenmistral pe 10 Nov 2010, 09:56
    concurs

    Un zimbet stralucitor iti da incredere in tine.Este oglinda starii tale e sanatate si a sufletului tau.Este cartea ta de vizita in fata celorlalti ca esti o persoana care sa ingrijeste si se respecta pe sine.

    0
    0

  • Ioana pe 10 Nov 2010, 09:34
    concurs dent estet

    Cele 3 avanjate : 1) Ai dinti curati - ai prietena!! 2) Cu un astfel de zambet oricand poti fi ales sa faci reclama la o pasta de dinti. 3) Ai un job asigurat la relatii cu clientii.

    0
    0

  • Campian Bianca pe 10 Nov 2010, 09:19
    3 avantaje ale unui zambet stralucitor

    - incredere in sine - imbunatateste aspectul fizic - un mare plus in obtinerea unui job

    0
    0

  • elissaaa pe 10 Nov 2010, 08:49
    dent estet

    unde pot sa ma inscriu pentru concurs?

    0
    0

  • Andreea S pe 10 Nov 2010, 08:42
    3 avantaje ale unui zambet frumos

    In primul rand, poti sa zambesti relaxata fara teama de a-ti ascunde imperfectiunile dintilor, in al doilea rand, zambetul iti lumineaza fata si te infrumuseteaza, iar in al treilea rand, sunt multe job-uri in care trebuie zambetul este esential (spre exemplu in domeniul turismului, receptioner).

    0
    0

  • ramona_22_bv pe 10 Nov 2010, 08:18
    Top 3 Avantaje ale unui zambet stralucitor

    cele 3 avantaje are fi acestea:1.Persoana va avea mai multa incredere in ea si se va simtii mult mai sigura,2.Va putea zambii oricand si oriunde fara nici o retinere,3.persoana nu se va mai uita la alte persoane cu dantura perfecta si nu se mai simtii stanjenita pentru ca va avea o dantura la fel chiar si mai frumoasa.

    0
    0

  • lav pe 9 Nov 2010, 21:03
    vreau sa castig

    daca ai un zambet frumos ai urmatoarele avantaje: 1.poti zambi in voie oricand,oriunde,fara sa-ti fie rusine ca cineva se uita ciudat/urat la tine,fara ca sa ti se adreseze cuvinte nedorite 2.poti rade,iar eu sunt o persoana foarte vesela si nu vreau ca acest lucru sa ma impiedice sa mai zambesc 3.un zambet frumos te poate desrie pe tine ka persoana ingrijita

    0
    0

  • yourshadow pe 9 Nov 2010, 17:14
    top 3 avantaje..

    daca ai un zambet stralucitor ai urm 3 avantaje: 1. nu-ti mai este rusine sa razi cu gura pana la urechi 2. vei avea o expresie a fetei mai luminoasa, putand zambii linistita si facand o impresie buna prin zambet 3. "un zambet face cat 1000 de cuvinte" deci.....zambind stralucitor poti raspunde la 1000 de lucruri multumindu-te astfel pe tine si mai ales pe ceilalti!!!

    0
    0

  • V pe 9 Nov 2010, 15:02
    vreau sa castig

    vreau aparat dentar INCOGNITO

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod