Anahi concertează în România

9 Noiembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Anahi concertează în România
Concertul face parte din turneul de promovare a ediţiei speciale a albumului "Mi Delirio", primul album solo lansat după despărţirea trupei RBD (2009). Mini-turneul va cuprinde ţări ca Spania, Polonia, România, Croaţia. Show-ul absolut incendiar pe care îl va prezenta carismatica solistă va fi o surpriză totală pentru toţi cei care vor fi prezenţi la concert.  

Pentru evenimentul din decembrie 2010, biletele vor fi disponibile pe www.anahimagic.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, şi în reţeaua magazinelor Diverta. Acestea vor avea preţuri cuprinse între 50 RON şi 190 RON, categoria VIP 80 Euro (disponibile doar pe site-ul www.anahimagic.eu).

De când şi-a început cariera solo, Anahi a lansat patru single-uri şi a întreprins un turneu mondial, "Mi Delirio World Tour". Cel mai recent single al său, "Alergico", este rezultatul colaborării cu trupa mexicană Matute şi a fost lansat în luna octombrie a acestui an. De asemenea, în această vară a fost aleasă de marele scriitor Paulo Coelho să interpreteze piesa "Aleph" compus special pentru promovarea celei mai noi cărţi ale scriitorului "O'Aleph".
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nika pe 10 Nov 2010, 19:03
    AMAZING

    *talented I really wanna go to her concert.

    0
    0

  • Nika pe 10 Nov 2010, 19:01
    AMAZING

    I love her. She's so adorable and talent.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod