Spune-mi, te rog, de ce parfumul care avea un miros extraordinar pe pielea sorei mele, nu miroase la fel de bine si pe mine? - Ilinca, Cluj-Napoca

Eva iti raspunde:
Intr-adevar, exista cateva lucruri mai putin stiute dar de care trebuie sa tinem seama atunci cand vorbim despre un parfum; intervin amanunte subtile si importante, nu se rezuma la a pulveriza cateva picaturi pe piele. Si, mai mult decat atat, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le eviti.

Iti doresti mult un parfum? Incearca-l intai pe pielea ta, deoarecee ea este cea care iti va transmite daca parfumul va mirosi bine pe corpul tau sau nu. Nu este deloc relevant felul in care acesta miroase pe o bucata de hartie.


Stiai ca pana si ceea ce mananci poate afecta intensitatea unui parfum? Alimentele bogate in grasimi si condimentate determina ca mireasma parfumului sa se simta mult mai puternic.

Pe de alta parte, daca pielea ta este de tip uscat, trebuie sa aplici mai des parfumul, din cauza ca mirosul dispare mai repede. Daca tenul este gras, procedeaza exact invers.

Planuiesti o excursie la munte? Ar fi bine sa nu te desparti de sticluta de parfum deoarece altitudinile inalte vor scadea intensitatea parfumului tau intr-o perioada foarte scurta de timp.


Daca esti invitata la o cina la care vor participa mai multe persoane, aplica o cantitate mica de parfum. In timp ce tu nu vei simti propriul miros, companionii tai vor sesiza parfumul, chiar daca l-ai folosit cu economie. Este o regula de buna cuviinta, sa nu uitam ca la o cina oamenii incearca sa se bucure de aromele mancarurilor!
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LUCIA pe 16 Dec 2008, 15:36
    modul de masare a ochilor cind folosim creme anti rid

    cum se maseaza ochi ...atunci cind folosim creme sau geluri anti rid

    0
    0

  • jasminna pe 16 Nov 2008, 15:36
    TEN USCAT SI RIDURI DE EXPRESIE

    As dori sa stiu , ce fel de crema pot sa folosesc pentru ridurile de expresie.Am avut o perioada foarte grea, cu mult stres si acum am constatat ca mi s-au format in jurul buzei superioare cateva linii in forma de raze de soare.Am 39 de ani. Tenul este foarte uscat.Am incercat tot felul de creme.Am fost si la dermatolog, mi s-a recomandat crema hidratanta multiperformanta de la IVATERM, insa pentru riduri am cumparat aceeasi gama de crema si nu am fost multumita.Am nevoie de o crema care sa aiba efect de elasticitate. Va rog, foarte mult, daca puteti sa ma ajutati, sa-mi recomandati o crema pentru ridurile de expresie cat si o masca de fata.VA MULTUMESC ANTICIPAT si astept cu foarte mare nerabdare raspunsul dvs.

    0
    0

  • ale pe 27 Sep 2008, 13:12
    mirosul:(

    pai ma dau prima data cu nivea(deodorant) si dupaia un parfum sau spray.Dar nu se simte la scoala.pe parcursul zilei .DE ce..nimeni nu imi zice ca ''wow ce parfum'',sau wow ce bine mirji :( dc

    0
    0

  • crisu pe 5 Mar 2008, 19:57
    normal

    evident, pentru ca difera ph`ul , pe fiekre dintre noi miroase altfel si de asemenea se mentine mai mult sau mai putin

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod