Spune "adio" caderii parului!

Frumusetea ta este intregita de frumusetea parului tau. Un par bogat, sanatos si stralucitor este visul oricarei femei...

Frumusetea ta este intregita de frumusetea parului tau. Un par bogat, sanatos si stralucitor este visul oricarei femei. Un lucru foarte important este ca acesta nu trebuie sa ramana numai un vis! Afectat de diverse probleme, parul este slabit, isi pierde rezistenta si cade.


 
Stres, variatii hormonale sau schimbare de anotimp. Firele de par se dezradacineaza si cad.

Peste 50% dintre femei se confrunta cu problema caderii parului. Nasterea, dereglarile hormonale, stresul, alimentatia dezechilibrata sunt factori care pot declansa acest fenomen.
Fara un tratament adecvat, el se poate agrava. Trebuie actionat in profunzime.

Pierderea firelor de par este insotita de subtierea fibrei capilare.

Caderea parului este acompaniata, in general, de rigidizarea stratului de colagen care inconjoara radacina firului de par. Aceasta este comprimata si nu mai este suficient alimentata cu energie. Ca urmare, parul se subtiaza, se dezradacineaza si cade. Masa capilara scade.

 

Dercos Aminexil SP94 - Tratament impotriva caderii parului pentru femei

Primul tratament Dercos care combate acest dublu fenomen. Molecula Aminexil actioneaza la radacina pentru a ancora mai solid firul de par in piele(1).

SP94 a fost creat special pentru a se furniza energie si materiale de constructie (2), obtinandu-se o fibra capilara densa, groasa si rezistenta (3).

Tratamentul este imbogatit cu un complex de vitamine PP si B6, pentru a revitaliza firele de par.

Eficacitate demonstrata clinic(4):

[ Fire de par in faza de cadere: - 28,2%
Fire de par in faza de crestere: + 9,2%
Diamentru capilar: + 22,5% ]

 

(1) Eficacitate Aminexil: test in vitro.
(2) Eficacitate SP94 TM: test in vitro prin radiomarcaj folosit cu carbon 14.
(3) Eficacitate perceputa a Aminexil SP92TM: studiu de utilizare pe 120 de femei.

(4) Test clinic realizat in spital pe un esantion de 48 de femei, rezultate obtinute din a 3-a luna .

 

 


 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorina pe 5 Oct 2010, 12:37
    NOUA GAMA DAVINES

    Eu iti recomand gama profesionala de la Davines, pentru toate tipurile de par si pentru toate probleme scalpului. Stiu despre ce vorbesc pentru ca lucrez la un salon si folosesc aceste produse. Te astept la Fendissima Studio&Spa in Brasov sau daca esti interesata de produse avem si firma de distributie in Bucuresti. Putem tine legatura pe sorina.fendissima@yahoo.com pentru orice intrebare sau nelamurire. Merci!

    0
    0

  • ana pe 19 Feb 2009, 20:55
    suma

    vreau sa stiu de unde pot sa prokur ecest preparat si daca stiti cam cit costa,va rog spuneti-mi daca stiti ca imi trebuie sa-mi tratez parul.multumesc

    0
    0

  • mihaela_c74 pe 19 Feb 2009, 20:31
    parere

    si mi imi cade foarte rau dar cine a spus ca aceasta problema trebe tratata pe interior are mare dreptate ,dar unde gasim acel medic care poate rezolva aceasta problema ca eu caut de 22 de ani fara nici un rezultat,ajutati-ma

    1
    0

  • hillo pe 2 Ian 2009, 22:23
    un mic sfat

    si eu aveam probleme in legatura cu caderea parului, dar de mai bine de o luna folosesc samponul elsev pt regenerare, pt k aveam si probleme cu firele despicate, iar rezultatele se observa mai ales dak folosesti si balsam, pt k ii da stralucire il regenereaza si astfel nu mai cade. treaba cu mastile preparate de noi sau spalatul in fiecare zi deterioreaza parul. atunci cand nu ne spalam pe cap la timp, parul se ingrasa, acea grasime este insa necesara firelor de par, de aceea va sfatuiesc sa va spalati macar de 2 ori pe saptamana dak nu se poate chiar o data

    0
    0

  • camelia pe 4 Nov 2008, 23:10
    vichy

    am folosit vichy si e foarte bun, am incercat si fiolele ptr caderea parului ,dar si samponul. recomand oricui.de asemenea uleiul de ricin e ieftin si f eficient, in fiecare vineri seara imi masez scalpul si parul cu ulei de ricin si dorm pe un prosop, iar dimineata ma spal. am parul vopsit blond si incepuse sa fie uscat dar acum si-a revenit.e cel mai bun remediu!

    0
    0

  • mili pe 30 Oct 2008, 21:44
    masca foarte eficienta

    Eu am facut o masca ce contine : 1 galbenus de ou, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri miere,2 linguri coniac de orice tip si ulei de ricin. e foarte eficient, fac o data sau de 2 ori pe saptamana si de o luna de cand fac am vazut k am fire noi regenerate. merita sa incercati!!

    0
    0

  • lauraene pe 24 Oct 2008, 14:19
    solutii impotriva caderii parului?help

    vreau si eu un tratament eficient impotriva caderii parului.cine stie sa lase un com.am incerkt m multe produse dar fara nici un rezultat

    0
    0

  • dani3la1 pe 10 Oct 2008, 00:14
    tratament naturist

    eu imi fac mereu tratament cu ulei de masline,ma ung bine,bine imi infasor capul stau o jumatate de ora si apoi ma spal.e excelent tratamentul ptr ca nu imi cade aproape deloc si ma spal pa cap in fiecare zi si ma usuc cu foenul.precizez ca am parul scurt si ma vopsesc blonda deci ar trebui sa fie afectat si de vopsea dar nu e asa am un par excelent.incercati e mai bun decit oricare tratament dar facut macar o saptamina in fiacare zi odata la 3 luni .

    0
    0

  • mioara2009 pe 1 Oct 2008, 17:14
    Dercos - bun pt orice tip de par?

    As vrea sa stiu daca acest sampom este bun pentru orice tip de par. Am incercat si samponul Revalid iar la 2 zile scalpul meu era plin de cojite iar parul arata de parca nu-l mai spalasem de o saptamana. Nu se gasesc mostre, contra cost, pt acest produs?

    0
    0

  • alexandra2008 pe 17 Sep 2008, 15:32
    sunt foarte eficinte produsele de la vichy

    folosesc anumite produse de la vichy si sunt ffff bune....chiar daca sunt putin mai scumpe dar merita. acest sampon e doar 44 de lei.

    0
    0

  • doolly pe 16 Sep 2008, 22:11
    caderea par

    totusi cred ca efectele negative asupra parului sunt din interiorul organismului...

    0
    0

  • didi pe 16 Sep 2008, 22:04
    Caderea parului

    Am împlinit 60 de ani. Am avut un par bogat, fara sa-l îngrijesc nemaipomenit. De catva timp am vazut ca firul s-a subtiat si a inceput sa-mi si cada (in cantitati mici). Credeti ca la aceasta varsta, samponul Dercos îşi mai poate face efectul? Cu respect, Didi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod