Lenor Parfumelle a rasfatat-o in stil "Seduisante", pentru o zi, pe Carmen Ciurusniuc, de 35 de ani

Carmen Ciurusniuc, o femeie de 35 de ani din Campulung Moldovenesc, a fost "rapita" si rasfatata de echipa Lenor Parfumelle.
Carmen Ciurusniuc, o femeie de 35 de ani din Campulung Moldovenesc, a fost "rapita" si rasfatata de echipa Lenor Parfumelle. Inca de la inceput, ea a stiut ca se va bucura de o zi de vis cu Parfumelle "Seduisante", lumea care i se potriveste cel mai bine. In culmea fericirii, Carmen ne-a marturisit: "Imi place. Imi place mult".

Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?

Rapitorii de la Lenor Parfumelle au luat-o pe Carmen de acasa. "Este o sansa, o oportunitate pentru mine. Abia astept", spunea ea, emotionata. S-a urcat in automobil pentru a porni intr-o calatorie de neuitat prin lumea Lenor Parfumelle Seduisante, inspirata de magnifica regiune denumita Coasta de Azur.


Carmen dovedea ca a urmarit aventurile celor care s-au bucurat inaintea ei de rasfatul Lenor Parfumelle: "Este ireal. Intram in Lumea Seduisante. Abia astept. Voi trai rasfatul absolut", spunea, emotionata, Carmen, in timp ce masina o ducea spre primul episod al aventurii sale.

Pentru inceput, rasfatata noastra a fost dusa la echitatie, pentru a se bucura, timp de o ora, de placerea incredibila a acestui nobil sport, indragit de cei care, cu eleganta si stil, frecventeaza Coasta de Azur.

Instructorul personal a ajutat-o sa urce in sa pe superbul cal: "Super. N-am mai calarit niciodata. E o super-surpriza. Este prima experienta de genul asta din viata mea", a spus Carmen.

Dupa o ora de deliciu, Carmen ne-a marturisit, zambind larg: "N-am cuvinte!".
Ea a f?cut o promisiune: va repeta foarte curand aceasta incredibila experienta.



Pentru mai multe imagini incredibile click aici!


Rasfatata noastra a fost condusa apoi spre un salon elegant de spa, inspirat din senzatiile bogate de care se bucura cele care isi petrec timpul pe luxurianta Coasta de Azur.

Carmen s-a destins cu o sedinta in cea mai performanta capsula spa-jet, oferita de Lenor Parfumelle Seduisante, in care s-a bucurat de sauna uda si uscata, de hidromasaj si vibromasaj. Cu alte cuvinte, de tot rasfatul pe care o femeie Seduisante il merita. Vizibil incantata, Carmen a recunoscut: "Am avut parte de un rasfat la superlativ".

Bineinteles, suprizele nu s-au oprit aici. A urmat o sedinta de make-up si hairstyle. Aici, specialistii au produs o veritabila transformare: "Wow! E altceva, nu sunt eu! E o transformare radicala.
Imi place. Imi place mult", a spus Carmen. De fapt, o noua Carmen, mai frumoasa, mai stralucitoare, mai rasfatata, mai tanara.

Ea a fost condusa apoi la un restaurant cu specific frantuzesc. Aici a gustat din bunatatile elegante pregatite de un celebru maestru. Rasfatata noastra s-a delectat cu o salata asezonata cu ierburi aromate, apoi cu o delicioasa langusta pe pat de fructe - fel apreciat de cunoscatorii obisnuiti cu localurile de lux din Nisa ori Cannes. Asa cum se obisnuieste la orice masa de bun gust din Franta, la final s-au adus branzeturile.

Carmen a primit in dar, mai apoi, un buchet de trandafiri delicati, potriviti perfect temperamentului unei femei Seduisante. O alta bucurie a fost cutia cu bomboane fine de ciocolata frantuzeasca. De asemenea, Carmen a primit o esarfa inmiresmata cu Lenor Parfumelle Seduisante.
Toate acestea pentru ca ea s? nu uite rasfatul si minunile din calatoria in lumea luxului inspirat de Coasta de Azur.



Pentru mai multe imagini incredibile click aici!


Poti vedea aici imagini cu Antonina, dar si cu celelalte rasfatate Lenor Parfumelle in timpul experientelor lor luxoase. Pentru a simti la randul tau luxul parfumurilor frantuzesti in fiecare zi foloseste Lenor Parfumelle!


Peste 5000 de femei si-au facut testul! Intra pe www.lenor.ro si vezi si tu ce fel de Parfumelle esti: Magnifique, Seduisante sau Subtile?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod