Descifreaza secretele terapiilor spa


"Impachetarea cu alge marine ajuta la diminuarea celulitei si a tesutului adipos si, in acelasi timp, realizeaza o detoxifiere, hidratare, remineralizare si tonifiere. Algele contin substante hidratante, agenti de curatare si purificare a epidermei ce determina eliminarea apei, grasimilor si deseurilor metabolice din organism. Algele sunt bogate in oligoelemente (iod, fier, magneziu, potasiu, zinc, seleniu), proteine, vitamine si carbohidrati, toate ajutand la revitalizare, eliminarea toxinelor, sinteza colagenului si neutralizarea radicalilor liberi", declara Dana Sota.

Masajul


Beneficiile masajului sunt cunoscute de mii de ani, motiv pentru care sunt incluse in cele mai multe terapii spa. Masajele pot fi terapeutice sau de relaxare, dar se pot adresa si problemelor locale, asa cum sunt masajele anticelulitice, de detensionare, cu pietre calde sau cele care stimuleaza punctele reflexogene.

Hidroterapia


O experienta spa, in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa includa si tratamente de hidroterapie. Dusurile Vichy, baile relaxante sau detoxifiante au rolul de a reduce tensiunea intramusculara si de a atenua durerea. Hidromasajul si terapia Aqua Detox stimuleaza circulatia sanguina si limfatica, ajutand la eliminarea toxinelor din tesuturi.

"Aqua Detox este o metoda de tratament de dezintoxicare si regenerare celulara, un sistem de stimulare bio-energetica ce curata organismul cu rezultate vizibile imediat si in deplina siguranta. Aceasta permite celulelor sa se echilibreze electric si sa poata elimina toxinele depozitate. Scopul principal este reluarea functiilor organelor interne aflate in suferinta: ficat, rinichi, plamani, circulatia limfatica", aflam de la Dana Sota.

Pe langa beneficiile fizice, hidroterapia are o putere mare de relaxare, fiind adesea combinata cu cromoterapia - terapia prin culori - sau aromaterapia. O experienta cu totul deosebita este Cleopatra Royal Bath, o baie cu lapte si miere, tratament ce poate fi incercat in centrul The Spa.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod