Cum să ai un ten perfect şi luminos în ziua nunţii. Învaţă mici trucuri!

Nu mai e mult şi ziua cea mare se apropie. Pregătirile sunt în toi, iar tu eşti atentă şi la cele mai mici detalii pentru ca totul să fie perfect. De la invitaţii, rochie şi accesorii până

Nu mai e mult şi ziua cea mare se apropie. Pregătirile sunt în toi, iar tu eşti atentă şi la cele mai mici detalii pentru ca totul să fie perfect. De la invitaţii, rochie şi accesorii până la meniu, muzică şi aranjamente florale. Totul este trecut pe listă.


Însă, cel mai important lucru pe care nu trebuie să-l uiţi este felul în care vei arăta tu în ziua nunţii tale. Pentru că, tu eşti cea mai importantă în această zi. Aşa că, pe lângă rochie, accesorii, machiaj şi coafură trebuie să-ţi pregăteşti şi tenul pentru ziua cea mare.

Indicat este să începi, cu o lună înaintea nunţii, un program special de îngrijire.

Exfoliere

Dacă vrei un ten frumos şi luminos în ziua nunţii nu trebuie să uiţi de exfoliere. Introdu gomajul în ritualul tău de îngrijire. Poţi să foloseşti mălai amestecat cu miere de albine sau smântână. Pasta care rezultă este un exfoliant din ingrediente naturale, foarte eficient. Întinde compoziţia pe toată faţa şi masează prin mişcări circulare. După ce ai terminat, clăteşte faţa cu ceai de muşeţel.

Cu ajutorul mălaiului vei scăpa de celulele moarte, iar mierea de albine va vindeca eventualele probleme ale tenului.

Vitamina C

Vitamina C este o adevărată minune pentru ten. Este recunoscut faptul că vitamina C este esenţială pentru menţinerea nivelului de colagen, care este răspunzător de fermitatea şi de elasticitatea pielii. De aceea, atunci când începi să-ţi pregăteşti tenul pentru ziua cea mare foloseşte un serum sau o cremă pe bază de vitamina C în fiecare zi.

De asemenea, îţi poţi masa faţa cu o felie de ananas.

Fructul conţine vitamina C şi antioxidanţi. În aceeaşi categorie intră şi sucul proaspăt de portocale pe care îl poţi aplica pe faţa curată. Tenul tău va absorbi toată vitamina C din suc. Un alt ajutor îl poţi găsi în banala lămâie. Aceasta ajută la detoxifierea organismului, ceea ce se traduce printr-un ten frumos şi luminos. Tot ce ai de făcut este să consumi, timp de mai multe zile, un pahar de apă cu zeama stoarsă de la o lămâie, deoarece are un puternic efect detoxifiant.
Acest amestec purifică sângele şi ajută la eliminarea toxinelor din corp. Astfel, tenul tău va străluci de sănătate în ziua cea mare.

Intră pe bridangels.ro pentru alte trucuri care să te ajute să ai un ten perfect în ziua nunţii tale. Ne poţi urmări şi pe facebook, dacă vrei să te inspiri pentru nunta ta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod