Cum îţi găseşti rochia de mireasă perfectă. Află mici trucuri!

L-ai găsit pe bărbatul perfect. Însă, căutările tale nu se opresc aici. Acum trebuie să găseşti şi rochia perfectă, acea rochie pe care ai visat-o încă din copilărie (iar acesta nu e un

L-ai găsit pe bărbatul perfect. Însă, căutările tale nu se opresc aici. Acum trebuie să găseşti şi rochia perfectă, acea rochie pe care ai visat-o încă din copilărie (iar acesta nu e un lucru tocmai uşor).



Indiferent de forma corpului tău, există o rochie care te va face să arăţi perfect în ziua cea mare. Însă, ai nevoie de mici trucuri care să te ajute să-ţi ascunzi defectele şi să-ţi pui în evidenţă acele părţi frumoase pe care oricine le are.

Primul pas pe care îl ai de făcut este să stabileşti ce formă are corpul tău, asta dacă nu ştii încă în ce categorie te încadrezi (pară, măr, clepsidră, dreptunghi sau triunghi inversat).

Pentru a afla acest lucru trebuie să te măsori cu un centimetru de croitorie în umeri, talie şi şolduri, în funcţie de dimensiuni vei afla ce fel de siluetă ai:

- pară: dacă şoldurile sunt mai late decât umerii;

- măr: dacă ai o siluetă rotunjită în totalitate în special în zona abdomenului;

- clepsidră: dacă ai o talie bine evidenţiată, iar şoldurile şi bustul au dimensiuni aproximativ egale (aceasta este silueta perfectă);

- dreptunghi: dacă ai dimensiuni egale;

- triunghi inversat: dacă ai umerii sau bustul mai mare şi talia bine evidenţiată.

Citeşte mai departe pe www.bridangels.ro ce fel de rochie ţi se potriveşte în funcţia de forma corpului tău şi vezi mai multe modele de rochii pe facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod