Cadouri pentru mame rasfatate

Fie ca ii oferi mamei tale un pachet de servicii la un centru de sanatate si frumusete, fie ca te gandesti sa ii daruiesti, pe langa atentie si ganduri frumoase, unul dintre cele mai noi produse cosmetice sau de ingrijire, important este sa se simta rasfatata. Fa astfel incat 8 Martie sa fie o zi speciala si ofera-i mamicii tale un tratament... regal - il merita. Iata cateva sugestii care iti vor fi de folos.

In cautarea cadoului ideal, din magazin in magazin, sfarsim in cele din urma obosite, stresate si fara certitudinea ca am ales cadoul perfect. Avem o veste buna: poti (fara sa te obosesti sau pierde timp) oferi un cadou ideal ce va satisface visul celei mai pretentioase mamici. Poti transforma acest vis in realitate, cu ajutorul unuia din cele patru pachete cadou pregatite de Cella Center, care combina tratamente faciale si corporale adaptate dorintelor celei ce urmeaza sa fie rasfatate.
Din aceastea, iti recomandam pachetul New You, dedicat unei relaxari totale. Acesta incepe cu o exfoliere corporala ce va catifela pielea corpului, urmata de un masaj cu uleiuri esentiale menit sa destinda fiecare muschi. Pentru zona fragila a ochilor un tratament de hidratare si de decongestionare va reda stralucirea privirii.
Pachetul New You: 20 euro

Crema de zi pentru lifting facial Anew Ultimate are la baza tehnologia Gold Mesh, care stimuleaza activitatea celulara, conferind efectul unei retele invizibile care intinde, netezeste si tonifica pielea fetei si a gatului. Crema, ce are in formula sa aur, magneziu si cupru, ajuta la indepartarea problemelor tenului matura, precum scaderea fermitatii, lasarea obrajilor sau ridurile. Asigura si un lucru obligatoriu pe tot parcursul anului: protectia impotriva razelor ultraviolete.

Crema de zi pentru lifting facial Anew Ultimate: 49,99 lei grei / 499.900 lei

Pentru o persoana foarte atenta cu tenul ei, mai ales pentru ca ii face din cand in cand probleme, iti sugeram unul dintre cele sase programe de ingrijire adaptat nevoilor diferitelor tipuri de ten, de la Vichy Laboratoires. Mergi in farmacie impreuna cu mama ta si pe baza unui dosar complet de diagnostic va putea beneficia de recomandarea farmacistilor. Astfel, Vichy a pregatit sase truse cu miniproduse pentru: ten deshidratat si foarte deshidratat (Trusa Thermal Fix 1 si 2), ten uscat si foarte uscat (Trusa Nutrilogie 1 si 2), ten cu imperfectiuni (Trusa Normaderm) si program ingrijire antirid si fermitate (Trusa Liftactiv Pro).
Pretul fiecarei truse: 19,00 lei grei / 190.000 lei

Pentru colectia sa de machiaj dedicata acestui sezon, Lancaster ilumineaza primavara cu o briza de culori mediteraneene.
O buna alegere din aceasta colectie pentru mama ta este pudra autobronzanta Mediteraneean Bronze, care ofera tenului un bronz natural cu mult inainte de sosirea verii (mai ales stiind ca mamele, uneori, fug de soare). Aceasta pudra cu o textura moale, catifelata, asigura un aspect bronzat auriu de durata fara sa usuce pielea. Este disponibila in doua nuante, 001 light tan si 002 sun tan, pentru a oferi un bronz natural.
Pudra autobronzanta Mediteraneean Bronze: 144 lei grei / 1.440.000 lei

Glossurile Cristal Balm, de la The Body Shop, se gasesc in patru nuante "cu efect de intinerire", transparente si stralucitoare: 01: Iced Pink, un gloss roz-pastel cu efect proaspat si stralucitor, 02 Iced Coffee, o nuanta calda de caramel cu efecte stralucitoare aurii pentru momente mai sofisticate, 03: Iced Cerise are o nuanta clara, vibranta si irezistibila in culoarea cireselor, in timp ce 04: Iced Berry este o combinatie de liliachiu si roz cu efecte aurii.

Cristal Balm: 38,2 lei grei / 382.000 lei

Feng Shui este un mod de a trai in armonie cu natura inconjuratoare. Din vremuri indepartate, chinezii credeau ca destinul unui om este afectat in mare masura de echilibrul dintre 5 elemente care alcatuiesc fiecare lucru din Univers, si anume: Metal, Lemn, Apa, Foc, Pamant. Rasfat-o pe mama ta cu un trandafir si un set de lumanari Feng Shui, decorate cu un banut aramiu, pentru fiecare element de baza, oferite de Stilo.ro.
Set trandafir si lumanari Feng Shui: 31,3 lei grei / 313.000 lei

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ralloka pe 16 Dec 2008, 19:22
    despre mama

    nu stiu ce sa ii iau mamei mele de craciun si as vrea sa ma ajute cineva daca aveti cva idei va rog bagatimi ID la voi in lista inimioara_rosioara va multumesc

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod