Beneficiile naturii prin noua gama Naturals de la AVON

Semintele sunt inceputul a tot ceea ce este frumos, esenta vietii si a vitalitatii. Ele contin tot ceea ce este mai bun si mai de pret. Acum toate aceste calitati iti stau la dispozitie datorita Complexului Bioseed. Acesta contine extracte din seminte de strugure, neem si floarea soarelui, apreciate pentru faptul ca sunt nutritive, hidratante, calmante si protejeaza impotriva radicalilor liberi. Impreuna cu celelalte ingrediente, formeaza sursa frumusetii, pe care o vei descoperi in produsele Naturals, de la AVON.


Alege cel putin doua produse din gama Naturals si, pana pe 6 mai, poti castiga unul din cele 100 de premii, fiecare constand dintr-un blender si 150 lei grei (1.500.000 lei), pentru fructele tale preferate. Fiecare din produsele aflate in gama Naturals costa 7,99 lei grei (79.900 lei).

In gama Naturals de la AVON vei gasi cu siguranta cel putin doua produse benefice tenului tau, pentru ca aceasta contine trei subgame:

Pentru ten normal, pe baza de piersica si lapte de migdale;

Pentru ten uscat, pe baza de aloe si avocado;

Pentru ten gras, pe baza de ulei din arbore de ceai si grepfrut.


Energizare cu piersica si lapte de migdale



Piersica relitalizeaza, catifeleaza si improspateaza iar laptele de migdale hitateaza, hraneste si protejeaza impotriva radicalilor liberi. De aceea, produsele din gama Naturals, pe baza de piersica si lapte de migdale, portivite pentru tenul normal, confera energie si vitalitate pielii, hranesc, catifeleaza si netezesc pielea, protejeaza impotriva antioxidantilor.

Hidratare intensa cu aloe si avocado



Aloe calmeaza, hidrateaza si vindeca iar avocado hraneste, hidrateaza si fortifica.
Datorita formulei sale pe baza de aloe si avocado, aceasta subgama, recomandata pentru tenul uscat, netezeste si improspateaza pielea, calmeaza si hitrateaza intens.

Purificare cu ulei din arbore de ceai si grepfrut



Uleiul din arbore de ceai are proprietati aniseptice, purifica si improspateaza, in timp ce grepfrutul curata tenul si are proprietati antibacteriene. Aceste doua ingrediente asigura acestei subgame dedicate tenului gras efectul de purificare si improspatare. In plus, produsele redau echilibrul tenului si regenereaza.




 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 24 Dec 2009, 19:50
    reprezentant avon

    Vrei sa.ti deschizi propria/ afacere? Afacere de care te poti ocupa chiar de acasa. Vrei sa ai un castig pe urma acestei afaceri? Ai un spirit de convingere bine determinat? Atunci ai primit mesajul potrivit ! Eu (Alexandra) sunt lider Avon, dispusa sa inscriu persoane care vor sa devina reprezentanti Avon ! Repezentantii mei se pot baza pe sprijinul si sfaturile pe care le voi acorda! Toti cei care isi doresc cele de mai sus ma pot contacta la adresa de e-mail: alexandra.avon09@yahoo.com un sfat: Credeti in voi, doar asa veti putea reusi in viata! Orasul de unde provii nu conteaza la fel si varsta !! daca nu te intereseaza personal pe tine, dar daca cunosti ale persoane/cunoscuti care ar fi interesati spunemi ! ma poti contacta si pentru detalii daca nu esti sigura ...

    0
    0

  • stefan pe 26 Feb 2009, 22:10
    cum pot sa devin reprezentant avon

    as dori sa devin reprezentant avon nr meu de telefon:0765225156 va multumesc!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod