De 8 ani în Heaven

Istoria noastră a luat naştere în anul 2006, din dorinţa de a crea un spaţiu intim, cu un ambient relaxant, în care clientele noastre să se simtă în al nouălea cer. Din luna noiembrie a anului 2006 până în luna ianuarie a anului 2014, ne-am intitulat “9th Heaven”, iar scopul nostru a fost acela de a oferi doamnelor o oază de linişte şi relaxare, o cale de evadare din monotonia şi stresul zilnic. În aceşti 7 ani, am cercetat permanent piaţa de beauty şi am tins către perfecţiune în materie de servicii, produse, specialişti şi design.
În luna ianuarie 2014, “9th Heaven” a devenit “Heaven Beauty&Wellness Studio”. De ce această schimbare? Pentru că după 7 ani de cercetare şi perfecţionare am simţit nevoia de o gură de aer proaspăt. Aşadar, am apelat la o schimbare de look radicală: am renovat şi restructurat salonul, am găsit un nume care să ne reprezinte, ne-am reformulat valorile şi credinţele şi nu în ultimul rând, am ţinut cont de sugestiile şi recomandările clientelor noastre.

În toţi aceşti ani, am realizat că femeile tind tot mai mult să apeleze la trucuri de înfrumuseţare care, în timp, afectează grav sănătatea zonelor pe care intervin.
Drept urmare, am decis să arătăm doamnelor că se poate obţine un look de invidiat fără a fi nevoite să apeleze la metode dăunătoare sănătăţii.

Heaven Beauty&Wellness Studio promovează şi susţine cu tărie naturaleţea şi sănătatea corporală, frumuseţea pură, nu cea creată. Cu acest gând în minte, suntem extrem de atenţi în alegerea produselor pe care le folosim şi permanent căutăm să le oferim clientelor doar produse naturale, care să nu le afecteze în vreun fel sănătatea.

În 2014, am fost şi suntem în continuare, mai puternici ca niciodată.
Formăm o echipă de oameni pasionaţi de înfrumuseţare, profesionişti în adevăratul sens al cuvântului; punem la dispoziţie clientelor noastre cele mai bune produse şi servicii de pe piaţă, ţinem pasul cu tendinţele şi inovaţiile care apar permanent în domeniul frumuseţii.

Suntem extrem de mândri de tot ceea ce am realizat în aceşti 8 ani de zile şi retrăim cu emoţie fiecare moment din istoria salonului nostru. Anul 2014 va rămâne veşnic în inimile noastre, datorită realizărilor pe care le-am avut, iar această aniversare reprezintă o încununare a reuşitelor noastre, fiind una cu totul specială.  "O taină pe care nu o poţi afla decât la noi, la Heaven Beauty&Wellness Studio!".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod