Scapă de un stres în plus! Programul Shave No More!, soluţia pentru o piele permanent fină!

Epilatul zilnic, săptămânal, lunar este o corvoadă pentru orice femeie. Firul de păr e din ce în ce mai gros şi neplăcut, iar epilările devin tot mai dese? Special pentru aceste situaţii a fost conceput programul Shave no more!, un pachet cu costuri minime şi efecte maxime pentru pielea ta.
Epilatul zilnic, săptămânal, lunar este o corvoadă pentru orice femeie. Firul de păr e din ce în ce mai gros şi neplăcut, iar epilările devin tot mai dese? Special pentru aceste situaţii a fost conceput programul Shave no more!, un pachet cu costuri minime şi efecte maxime pentru pielea ta.   
 
Shave no more! este adresat  femeilor şi bărbaţilor care doresc să scape de chinul epilatului, de drumurile la salon sau de cheltuiala lunară. De ce nu am avea o piele fină şi mătăsoasă tot timpul anului, fără niciun efort?

 

Revoluţie în epilare! Aruncă lama, ceara şi aparatul de epilat pentru totdeauna!

 
Revoluţia a început! Programul Shave no more! îţi propune o serie de 6 şedinţe, personalizate în funcţie de nevoile tale, cu rezultate garantate încă de la prima şedinţă. Trebuie să ştii că epilarea definitivă se realizează cu ajutorul celei mai noi şi mai eficiente tehnologii -  SPL (Secvenţial Pulse Light).  
 
"Aceasta metodă este superioară celor deja cunoscute (IPL, Laser), deoarece oferă cel mai eficient tratament datorită faptului că flash-ul luminos este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive şi constante, de aceeaşi intensitate. În plus, este eliminată posibilitatea oricărei arsuri, dovedindu-se astfel siguranţa acestui echipament”, ne-a explicat Elena Varzaru, specialist medical, în cadrul Noblezza Beauty Lounge.  
 
Lumina încălzeşte firul de păr fără a afecta pielea. Căldura ajunge până la rădăcina firului de păr, pe care o distruge. Astfel, rădăcina nu mai poate produce un nou fir de păr şi este eliminată în mod natural de către corp.
 

Avantaje şi beneficii Shave no more! 


No pain! Un mare avantaj al acestei metode în faţa celor convenţionale: este nedureroasă! În timpul şedinţelor poate să apară o uşoară senzaţie de căldură locală sau pişcătură cu durată foarte scurtă.
 
Senzatia este asemănătoare cu o pişcătură şi este variabila de la un individ la altul, fiind strâns legată de densitatea şi culoarea firelor de par”, a precizat Elena Varzaru.
 

Programul Shave no more!, rezultate pentru toată lumea!

 
Caracteristicile tehnologiei SPL permit tratarea eficientă a majorităţii culorilor de păr, cât şi toate texturile de păr, de la fin la aspru, în combinaţie cu majoritatea tipurilor de piele.
 
Sedintele de epilare se repetă la un interval de timp care este variabil de la o persoană la alta şi în funcţie de zona tratată. Înainte de a începe tratamentul, se realizează o consultaţie cu specialistul pentru a stabili numărul de şedinţe şi modul de actionare”, explică Elena Varzaru.  
Ok, vreau o piele superbă, dar care sunt costurile?
 
Preţul total depinde de zona vizată şi de numărul de şedinţe necesare. Prin pachetul Shave no more!, la Noblezza Beauty Lounge, plăteşti 4 şedinţe şi primeşti încă 2 şedinţe gratis, pentru aceeaşi zonă. Dacă până acum plăteai pentru 4 şedinţe, în zona axilară, 200 euro, acum plăteşti aceeaşi sumă pentru 6 şedinţe! Braţele tale vor fi cele mai fine după cele 6 şedinţe, în valoare de 640 euro, iar linia ta de bikini va fi pregătită pentru vara următoare cu 360 euro. Pachetul Shave no more! îţi propune astfel un tratament complet la un preţ atrăgător.

Mai multe detalii despre pachetul Shave no more! găsiţi la adresa: http://www.noblezza.ro/oferte.html sau la telefon 0748.048.003.

Completează datele tale pe această pagină si specialiştii Noblezza te vor contacta pentru programare!


Noblezza Beauty Lounge se află în Bucureşti, zona Floreasca-Dorobanţi.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • moni pe 28 Oct 2010, 13:15
    lucru

    Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-mi un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail: ms.monica1990@gmail.com.Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU" sau “Vrei sa castigi un salariu minim in cateva zile?Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare.100-300$/ SAPTAMANA.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod