Remedii naturale pentru un ten perfect folosite de femeile din întreaga lume




Spania

Pentru a elimina cearcănele, femeile din Spania folosesc cartofii. Taie un cartof crud în felii subțiri, așază-le pe ochi și lasă-le timp de zece minute.

Coreea

În Coreea, mucusul produs de melc este un ingredient foarte popular în produsele pentru îngrijirea tenului. Are proprietăți cicatrizante și conține colagen și elastină, ambele esențiale pentru o piele cu aspect tânăr. Femeile din Coreea folosesc regulat și uleiurile naturale, precum uleiul de cocos sau argan, pe care îl aplică pe ten înainte de a aplica o cremă de față.

Turcia

Loțiunea sau masca de față pe bază de gutuie este un remediu folosit des în Turcia pentru înfrumusețarea tenului. Răzuiește fin o gutuie, amestecă pasta obținută cu un albuș de ou bătut bine, apoi aplică masca pe ten.
Las-o să acționeze timp de zece minute.

Rusia

Băile de abur sunt folosite în Rusia pentru a elimina toxinele din piele și pentru a elibera porii. Pune într-un vas două linguri cu flori de mușețel și două căni cu apă fierbinte. Stai cu capul aplecat asupra vasului timp de câteva minute. După baia de abur, folosește un scrub pentru a îndepărta impuritățile.

Grecia

Femeile din Grecia apelează la masca cu turmeric pentru a avea un ten sănătos. Turmericul are proprietăți antibacteriene și antiseptice.
Amestecă o parte de turmeric cu o parte de miere. Aplică pe ten de două ori pe săptămână. Uleiul de măsline este de asemenea folosit intens în Grecia pentru a menține tenul hidratat și suplu. Masează-ți tenul cu ulei de măsline seara, înainte de culcare.

Egipt

În Egipt se folosește argila albă, care are proprietatea de a curăța tenul în profunzime, de a-l hrăni și a-i uniformiza culoarea. Femeile din Egipt mai folosesc aloe vera pentru hidratarea pielii și prevenirea îmbătrânirii premature.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod