Noul Parfum Divin de la Caudalie, acum și în România, exclusiv în farmaciile Centrofarm

Centrofarm aduce în exclusivitate în România noul parfum Divin de la Caudalie. Inspirat după uleiul Caudalie Divine Oil, renumit pentru mirosul subtil, floral și însorit, cu note lemnoase, parfumul promite să ofere aceeași experiență inedită plină de rafinament și eleganță, pe care o oferă și celelalte produse din gamă.
Adori mirosul Caudalie Divine Oil? Atunci, cu siguranță vei fi cucerită și de Parfum Divin de la Caudalie, primul parfum creat de Mathilde Thomas împreună cu maestrul parfumier Jacques Cavallier.

Lasă-te cucerită de delicatețea și ultra-feminitatea trandafirului, a moscului și a vaniliei. Această formulă concentrată a senzualității, minunat de catifelată și rafinată, te va purta prin notele sale combinate de trandafir bulgăresc, esență de trandafir din Maroc, cedru de Virginia, vanilie și piper roz picant.
Pe scurt, te va face să te simți divină!
Sticla sublimă, în care te poți oglindi, acoperită de un dop frumos de lemn de fag, oferă aspectul unei infuzii cu aur pur.

În România produsele Caudalie se găsesc în exclusivitate în farmaciile Centrofarm, iar parfumul Divin de la Caudalie poate fi achiziționat la prețul de 210 lei.

Caudalie este un brand de familie 100% independent, înfiinţat de Mathilde şi Bertrand Thomas. În urmă cu 15 ani, cuplul a descoperit puterea antioxidantă uluitoare a strugurilor şi a viţei de vie, respectiv Polifenolii, în timpul recoltei de struguri de pe podgoria familiei Château Smith Haut Lafitte.
De atunci, Caudalie – care înseamnă o măsură de calitate a duratei de finisaj a vinului pe paletă – este lider în îngrijirea anti-aging în Franţa. Toate produsele Caudalie urmează angajamentul “Cosm-etic” al brandului, adică formule fără: parabeni, fenoxietanol, uleiuri minerale, laureat sulfat de sodiu, coloranţi artificiali şi ingrediente animale.

Aceste tratamente fără egal sunt de asemenea disponibile în luxoasele Spa-uri Caudalie Vinothérapie, situate în locaţii de excepţie din întreaga lume.

Având peste 80 de ani de experienţă în domeniu, Centrofarm deţine în prezent 55 de farmacii, dintre care 34 în Bucureşti şi 21 în ţară.
Mai mult de jumătate dintre acestea sunt poziţionate în centrele comerciale mari – un procent unic pe piaţa farmaceutică românească. Farmaciile Centrofarm au adus în exclusivitate în România branduri cu renume internaţional, precum Caudalie, Biocyte, Dr. Organic (cosmetice), GoldNutrition, Purasana (suplimente alimentare) şi Lytess (textile cosmetice). Pe lângă produsele specifice oricărei farmacii, Centrofarm le oferă clienţilor şi cea mai variată gamă de produse tehnico-medicale, textile cosmetice şi echipamente medicale.

Mai multe informaţii despre Centrofarm puteţi găsi pe www.centrofarm.ro sau pe pagina de Facebook: facebook.com/centrofarm.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod