Frumuseţe. Soluţii hidratante pentru cele mai uscate zone ale corpului

Coate şi genunchi netede

Coatele şi genunchii sunt acoperite cu un strat gros de piele, care devine foarte aspru şi neplăcut la atingere când pielea este uscată. Iar pentru zone cu probleme ca acestea este nevoie de măsuri speciale. Pe lângă uleiurile şi cremele de corp pe care să le aplici în aceste zone după fiecare baie, încearcă şi o soluţie de urgenţă. Aplică pe coate şi genunchi, imediat după baie, puţină margarină şi masează până ce este absobită în piele. Formula grasă a margarinei va oferi hidratarea şi protecţia necesară pentru ca pielea îngroşată să se înmoaie şi să se exfolieze, lăsând în urmă un strat neted şi hidratat. 

Călcâie frumoase

Pentru călcâie, iarna nu este atât de nocivă precum vara, când purtăm sandale şi în general încălţăminte decupată care nu le protejează deloc şi cauzează astfel apariţia crăpăturilor inestetice şi chiar dureroase. Dar pentru ca în sezonul cald să te poţi mândri cu călcâiele tale trebuie să le oferi îngrijire adecvată de pe acum.
Ţine-ţi picioarele într-un vas cu apă caldă în care ai adăugat puţin gel de duş, apoi exfoliază cu grijă pielea moartă cu ajutorul unei pile pentru călcâie sau a unei pietre ponce. Aplică apoi un strat gros de vaselină cosmetică, înfăşoară-ţi călcâiele cu folie alimentară şi pune-ţi o pereche de şosete. Un astfel de tratament este ideal pe timpul nopţii, iar dimineaţa călcâiele tale vor arăta impecabil!
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod