Frumuseţe. 5 tratamente cosmetice care au efect peste noapte. Încearcă-le!

Glicerină pentru gene

Din cauza acumulării de fard, mascara sau creion dermatograf, rădăcinile genelor tale pot fi sufocate, iar în timp genele se răresc. Aplică în fiecare seară, după demachiere, puţină glicerină pe gene, insistând la nivelul rădăcinilor. Poţi folosi pentru aplicare un beţişor pentru urechi sau o pensulă de la o mascara veche, curăţată cu apă caldă şi săpun.

Remediu pentru pielea foarte uscată

Coatele, genunchii şi călcâiele sunt zonele corpului în care pielea este de obicei uscată şi aspră. Poţi hitrata intens pielea din aceste zone folosind o cremă grasă sau vaselină cosmetică, pe care să o laşi să acţioneze întreaga noapte. Taie vârfurile a patru şosete din bumbac, aplică o cantitate generoasă de vaselină cosmetică pe coate şi genunchi, apoi trage şosetele decupate deasupra. Dimineaţa, pielea ta va fi catifelă, iar celulele moarte vor putea fi îndepărtate cu uşurinţă printr-o exfoliere delicată.

Faţă de pernă din satin

Pe timpul nopţii, din cauza fercării de pernă, firele de păr se pot degrada, rezultatul fiind vârfurile despicate şi rupte. Foloseşte o faţă de pernă din saten, care are o suprafaţă fină şi alunecoasă ce reduce semnificativ frecarea părului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 16 Ian 2015, 09:36
    corect !

    ...adica...incorect...caci exista o greseala "citrice" in loc de "cicatrice" !!!!? Sfaturile sunt f bune,multumim

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod