Sex. 5 sfaturi ca să-ţi exciţi partenerul cu un singur sărut

Sărutul este una dintre cele mai mari şi mai simple plăceri ale vieţii. Cu o simplă atingere a buzelor poţi stârni sentimente profunde şi dorinţe fierbinţi. Cea mai intimă apropiere între doi îndrăgostiţi, sărutul reprezintă o parte importantă a preludiului. Vrei ca sărutul tău să-ţi răscolească iubitul până în cele mai adânci colţuri ale fiinţei lui? Atunci învaţă să-i oferi cele mai senzuale atingeri. Iată cum!

Începe cu atingeri delicate
Vrei să-i oferi atingeri senzuale care să conducă la minute de plăceri orgasmice? Atunci, nu te grăbi. Nimănui nu-i place să se trezească din senin cu o limbă în gură. Aşa că începe cu săruturi delicate şi permite-le buzelor să se alinte preţ de câteva secunde, până vei simţi că iubitul tău îşi doreşte mai mult. Nu lăsa niciun colţ al buzelor iubitului neexplorat. Apoi, încet, lasă-ţi limba să pătrundă în gura partenerului şi iniţiază jocuri în care să vă atingeţi limbile.

Limbajul trupului
Un sărut reuşit nu implică doar buzele şi limbile. Şi postura este importantă. În mod natural, în timpul unui sărut, corpurile sunt apropiate. Însă, poţi încerca următorul truc dacă vrei ca apropierea să fie mai incitantă. La început, nu permite contactul complet. Apoi, când lucrurile încep să devină fierbinţi, apasă cu fermitate trupul tău de al lui. De asemenea, un murmur scăpat în timpul sărutului poate fi excitant.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod