Frumuseţe. 5 ingrediente miraculoase pe care să le incluzi în ritualul tău de îngrijire



Bicarbonatul de sodiu

Te-ai fi gândit că un ingredient atât de banal, pe care sigur îl ai în bucătăria ta, poate fi un aliat de bază în tratamentele de înfrumuseţare? Bicarbonatul este unul dintre cele mai eficiente exfoliante naturale. Te ajută să elimini celulele moarte de la suprafaţa pielii, care blochează porii şi determină apariţia punctelor negre, a coşurilor şi comedoanelor. Este foarte uşor de folosit: umezeşte-ţi faţa, pune o jumătate de linguriţă cu bicarbonat de sodiu în palme şi masează cu grijă tenul, apoi clăteşte-te. 
 

Ceaiul verde

Antioxidanţii conţinuţi de ceaiul verde sunt o adevărată comoară pentru tenul tău. Previn apariţia ridurilor prin combaterea radicalilor liberi, responsabili pentru degradarea celulelor şi îmbătrânirea prematură.
Pe lângă faptul că are efecte extraordinare asupra sănătăţii tale dacă îl consumi zilnic, ceaiul verde poate fi inclus cu succes şi în ritualurile tale de îngrijire. Aplică sub formă de comprese reci pe ochi, pentru a reduce pungile şi cearcănele, dar foloseşte şi sub formă de tonic, pentru efectele sale de micşorare a porilor. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod