ENDLESS BEAUTY- FRUMUSETEA ESTE PENTRU ORICE FEMEIE

Art Director : Victoria Schimbator- designer coafor, Republica Moldova;Keune Brand Educator: Cristina Rosca;16 martie, la Constanta, Hotel Iaki.
Ne place sa spunem ca frumusetea este pentru oricine. In definitiv, orice femeie merita sa fie pusa in valoare, indiferent de varsta.

Provocarea caravanei  Endless Beauty a fost sa propuna coaforilor solutii si idei de colorare pentru un segment variat de varsta, care de altfel alcatuieste marea masa a clientelor intr-un salon de coafura.

Astfel, echipa Keune  a dezvaluit  tehnci de colorare rapida, solutii de colorare creativa in salon dar si informatii tehnice de colorimetrie, in timp ce Victoria Schimbator a propus publicului  coafuri elegante si feminine dedicate unui segment larg de cliente, de la mama pana la fiica, aceasta fiind de altfel si tema evenimentului.

Timp de 8 ore, publicul format din coafori  au asistat la demonstratii tehnice pas cu pas privind obtinerea celor mai in voga coafuri si celor mai speciale culori.

Efectul a fost cu atat mai mare datorita modelelor cu totul speciale: mamele si  ficele lor au devenit ambasadoarele Keune pentru o zi.  “Am renuntat la ideea preconceputa ca pe scena apar doar modele tinere si frumoase.
Trebuie sa recunoastem ca intr-un salon de coafura acestea nu reprezinta clienta etalon ci mai degraba clienta aspirationala. Azi, am dorit sa aratam ca femeia este frumoasa la orice varsta, daca I se ofera solutiile potrivite varstei ei.”
Spune Cristina Rosca- brand educator Keune

Modelele au  defilat pe podium in rochii vaporoase, accesorizare cu brauri din piele lucrate manual si aplicatii pretioase, semnate Cristina Cernei. Tinutele au fost completate de sandale in nuante de bronz, create de designer-ul Cristina Bacio, iar machiajul a fost realizat de talentatul make up artist Cristina Colibaba si a sa echipa.

Hairstylistii constanteni  si-au gasit inspiratia in creatiile  realizate de Victoria si echipa Keune, fiind gata propuna acum clientelor solutii personalizate, indiferent de varsta, personalitate sau eveniment.


Renumit hairstylist si designer coafor, Victoria este originara din Republica Moldova insa renumele sau a depasit granitele tarii fiind foarte iubita si de catre publicul roman.
Cu studii temeinice si constante in Rusia, Ucraina sau Marea Britanie, Victoria si-a format un stil personal in abordarea coafurilor speciale anume acela prin care reuseste sa obtina emotii la simpla vedere a creatiilor sale, asemeni unei opera de arta. Originalitatea, elegant si perfectiunea executiei dar si personalitatea sa aparte, ne face sa spunem ca Victoria Schimbator este o adevarata doamna a coafurii si un talent cu care merita sa ne mandrim.

Credite: foto- Alexandru Balan, vestimentatie- Cristina Cernei (www.cernei.eu, tel:021.3103464),  accesorii (pantofi) – Cristina Bacio (www.cristinabacio.ro, tel:0722512154l ), make-up – Cristina Colibaba (www.makeupatelierconstanta.ro, tel- 0733097044)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod