Cosmetice preparate in casa III

Lotiune pentru maini

 
De cele mai multe ori neglijate, mainile noastre au nevoie de atentie si grija. Lotiunea pentru maini poate fi pastrata la figider. Ingrediente: doua linguri ulei de ricin, doua linguri ulei de masline, sucul de la o lamaie.

Preparare: Amesteca cele doua uleiuri, apoi adauga sucul de lamaie. Amesteca bine. Toarna cateva picaturi de amestec in palme si maseaza mainile si incheieturile degetelor, unghiile si palmele, 5-7 minute. Spala-te pe maini cu apa calda, fara sapun, si sterge-te bine cu un servet de hartie. Repeta operatiunea o data pe zi.
 

Masca hranitoare pentru fata

 
Aerul conditionat, caldura, soarele, praful, sunt tot atatea agresiuni asupra pielii. Eva iti propune o masca hranitoare, care are efecte in profunzimea pielii si pe care trebuie sa o incerci.

Ingredinete: o lingura argila alba, doua lingurite spirulina pudra (amandoua se gasesc la plafar), uleiul din doua capsule de vitamina E, doua linguri de ceai concentrat de verbina (planta o gasesti la plafar, iar infuzia se face din 100 mililitri apa si o lingura de planta, pe care, ulterior, o strecori).
Preparare: Amesteca prafurile in ceaiul concentrat si adauga vitamina E. Amesteca totul si lasa preparatul sa stea circa 30 de minute la rece, inainte de a fi folosit. Intinde masca pe pielea curata si umezita usor. Las-o sa actioneze 15 minute. Clateste cu apa si repeta operatiunea saptamanal.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vasilica pe 19 Iul 2011, 21:48
    cearcane

    si masca angels on bare skin e super!

    0
    1

  • alice pe 30 Mai 2011, 14:30
    pt cearcane

    eu recomand "Enchanted Eye " de la Lush....e super!

    1
    0

  • criss pe 20 Iun 2010, 14:23
    cearcane

    eu pt cearcane folosesc lapte rece de la frigider:-D

    1
    0

  • bya93 pe 10 Dec 2009, 16:12
    cearcane

    Buna! Eu port ochelari de ani buni si am cearcane din cauza lor. Am folosit de toate dar nu m'au ajutat si nu stiu ce sa fac. Vreau sa scap de cearcane neaparat, ce trebuie sa fac? Daca se poate nu creme din comert pt ca nu cred in ele. Va multumesc !

    2
    0

  • ion nicoleta pe 7 Dec 2009, 02:45
    cearcane

    as dori daca se poate sa imi spuneti ce pot face impotriva cearcanelor dar sa pot face in casa va multumesc

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod