reserved

Vara etno la Reserved

Hai recunoaste! Esti topita dupa bluzitele vaporoase. De culori electrizante. In care te simti super comoda in orice moment al zilei. Nu-i asa? Pai daca esti fana lor atunci trebuie sa treci pe la Reserved.
Daca esti genul mai elegant. Ai o intalnire stresanta? Macar tinuta sa-ti fie comoda! Simtete bine. In propriile tale haine. Si in Reserved.
Imbulineaza-te! In zilele in care te simti joviala, cocheteaza cu haine care iti traduc starea de spirit. Reserved te imbraca cu un tricou roz pudrat populat de zeci si zeci de bulinute negre. Pur si simplu te energizeaza.
Conventionalul nu te caracterizeaza? Renunta la clasicele imprimeuri florale de pe rochile de vara. Imbraca un model dintr-un material diafan, inundat de flori stilizate in nuante de la bleu pana la mov inchis. Toate se intrepatrund intr-un joc de forme si culoare. Abordeaza vara intr-o maniera diferita.
Mizeaza pe lejeritate. Pe feminin. Pe tesaturi usoare si taieturi jucause. Fii flu flu. De dimineata pana-n seara. Cu fustele Reserved.
In magazinele Reserved ai o serie de propuneri fresh. In combinatii de culori precum alb, albastru sau negru. Si materiale usoare. Lejere. De vara. Asa ca daca vrei o tinuta optimista si super lejera, care sa te duca cu gandul spre litoral.
Indragostita de pantofi? Paseste cu incredere spre vara. Aeriseste-ti picioarele intr-o pereche de la Reserved. Un model usor retro. Decupati in fata, cu o bareta ce-ti pune in evidenta glezna si un toc care-i face ideali de purtat zi de zi.
Vino in magazinele Reserved din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Liberty Center, Galeriile Vitantis), Braila ( Promenada Shopping Center), si Bacau ( Arena Mall).