Ce schimbarea de look îți dorești pentru Revelion?

Revelionul este cu siguranță cea mai tare petrecere, momentul în care sărbătorești un an plin de experiențe frumoase și te pregătești cu dorințe pentru încă 365 de zile de neuitat.
Ce poți face însă pentru a te asigura că toate privirile vor fi asupra? Dacă te gândești la o rochie nouă sau o coafură interesantă, probabil asta le-a trecut prin minte tuturor invitatelor. Ce-ar fi însă dacă ai încerca o schimbare spectaculoasă de look cu ajutorul genelor false fir cu fir și extensiilor de păr natural?

Avantajele genelor fir cu fir sunt destul de multe: lungime, volum, curbare, efect de lifting și chiar o remodelare a ochilor. Nu mai este nevoie sa folosești rimel pentru că ochii sunt deja frumos conturați, iar genele puse de un specialist certificat vor avea o durată de viață destul de mare, de câteva luni.
Nu prezintă niciun pericol pentru ochi, deoarece adezivul cu care sunt puse este unul special, antialergic.

În ceea ce privește extensiile de păr, acestea sunt de mai multe tipuri: cu adeziv, cu micro-ring, clip-on, cusute sau double hair. Înainte de a lua această decizie, fă o vizită la salon pentru a vedea dacă părul tău este pregătit să le susțină și care este tipul de extensie potrivit pentru firul tău de păr, dar și stilul de viață. Asigură-te că produsele folosite sunt de calitate și părul este natural, dar nu uita nici să ceri toate informațiile necesare stilistului despre îngrijirea lor și produsele pe care trebuie să le folosești.

“Întâlnesc zilnic femei care sunt mulțumite de aspectul lor, însă își doresc câteodată să iasă din zona de confort și să strălucească, să se privească în oglindă și să capete  încredere în sine.
La asta se reduce totul, în a te simți frumoasă pentru tine, nu pentru cei din jur. De aceea, cele care vin la salonul nostru apelează la genele false fir cu fir, care oferă un look natural și o privire senzuală, precum și la extensiile de păr, care le îndeplinesc acel vis de a avea un păr lung și bogat.”, ne povestește Viktorija Petrescu, manager al salonului BeautyPlay care are o reducere de 50% la gene fir cu fir şi 25% pentru pachetul de extensii (manoperă, spălat, tuns, coafat, extensii 50 cm).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod