Ce să faci ca să te trezeşti frumoasă. 7 trucuri simple



Fără pungi sub ochi

Poziţia în care dormi noaptea poate face diferenţa dintre o privire luminoasă şi una obosită şi încercănată. Pungile de sub ochi, responsabile pentru "lookul" obosit, pot fi cauzate de poziţia capului pe timpul nopţii. Ai grijă să dormi pe o pernă mai înaltă astfel încât capul tău să fie mai sus decât restul corpului. Împiedici astfel acumularea de fluide în zona feţei, responsabile pentru aspectul de faţă umflată.

Dinţi mai albi

Bicarbonatul de sodiu este recunoscut pentru efectele sale benefice asupra dinţilor. Masat delicat cu periuţa pe dinţi, prin textura sa abrazivă, curăţă eficient smalţul, lăsând dinţii mai albi.

Dar dacă te speli seara, înainte de culcare, cu bicarbonat, reacţiile pe care acesta le produce în contact cu saliva vor avea un efect amplificat, îndepărtând mult mai eficient petele de pe dinţi. Spală-te pe dinţi cu bicarbonat şi clăteşte-te bine, apoi ai grijă să nu mai bei sau să mai mănânci nimic înainte să te bagi în pat.

Bucle sexy şi păr hidratat

Dacă una dintre fanteziile tale de frumuseţe este să te trezeşti dimineaţa gata coafată, află că se poate. Pulverizează pe păr puţină apă, astfel încât să-l umezeşti uşor, apoi aplică un balsam leave-in pe toată lungimea.

Prinde-ţi părul într-o coadă la spate şi răsuceşte-o în jurul zonei de prindere, fixând vârful sub elastic. Dormi cu părul prins în acest coc, iar dimieaţa când îl vei desprinde vei avea bucle lejere şi sexy, plus un păr hidratat şi strălucitor datorită balsamului leave-in.

Feţe de pernă din satin

O altă soluţie pentru ca părul tău să fie sănătos şi strălucitor implică o schimbare pe termen lung. Pe timpul noţii, părul tău se freacă de pernă, ceea ce îl deteriorează, provocând vârfuri despicate şi fire rupte.

Foloseşte feţe de pernă din satin, care au o suprafaţă alunecoasă şi care previn frecarea şi degradarea părului.
 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod