Care dintre tendintele sezonului ti se potriveste?

In fiecare sezon exista cateva linii generale cu titlu de repere in ceea ce priveste machiajul si, dincolo de acest aspect, atitudinea pe care ne-o induce si, am spune, ne-o inspira acesta. Daca studiem tendintele, s-ar putea sa ne placa, insa ce ne facem daca incercam sa ni le insusim si in fata oglinzii avem sentimentul ca ni s-a furat personalitatea? Este vorba, desigur, despre masura in care aceste tendinte se potrivesc felului tau de a fi.

Buze stridente, puternic puse in evidenta? Machiaj inspirat de moda anilor '60? Sau straluciri metalice? Ori poate, un aspect natural prin excelenta, pus in valoare cu ajutorul machiajului "nud"? Care din toate acestea te-ar ispiti mai mult?

Buzele sunt "reginele neincoronate" ale acestui sezon, iar coroana lor este rujul rosu, intens, frapant... strident! Bineinteles ca nu poti aborda acest look oriunde si oricum. Restul machiajului va fi "sublim si va lipsi cu desavarsire" - in sensul ca, desi nu vom lua aceasta sintagma ad literram, nici departe de adevar nu este.

Tonurile pale de bej sunt cele mai potrivite in acest caz. Interesant este faptul ca nu depinzi numai de rujul rosu, ci poti aborda si alte nuante (roz puternic, lila sau chiar o nuanta de portocaliu - tonul pielii tale are ultimul cuvant. Tine cont doar de faptul ca nuanta trebuie sa fie una foarte intensa, daca adopti aceasta tendinta.

Metalele sunt mai pretioase ca oricand in acest sezon - la propriu si la figurat! Machiajul in tonuri de auriu sau argintiu te va scoate, cu siguranta, din anonimat, daca este ceea ce-ti doresti. Nu uita sa te bronzezi in prealabil, este una dintre conditiile reusitei unui astfel de machiaj. Poate ca vei arata mai degraba descinsa de pe platourile de filmare ale peliculei "Star Trek", si in acest caz, poti atenua putin stralucirea machiajului, cu ajutorul unui fond de ten cu textura cremoasa.

Stilul care a facut furori la jumatatea secolului trecut a avut o revenire spectaculoasa inca din sezonul anterior. Genele vor fi intens rimelate, atat cele superioare, cat si cele inferioare. Acest gen de machiaj este recomandat mai ales femeilor care vor ca ochii lor sa para mai mari. Tusul nu este obligatoriu, decat daca iti doresti sa fii o aparitie extravaganta...

La polul opus se situeaza machiajul natural, asa numit "nud". Unele femei au tendinta sa-l evite, gandindu-se ca nu le aduce nici un beneficiu. In realitate, lucrurile stau exact invers. Este un machiaj care iti poate pune minunat in valoare trasaturile, pentru ca vei folosi nu produse mate, ci unele stralucitoare, cu textura cremoasa, care iti vor conferi un aspect de invidiat...




 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmina02 pe 16 Apr 2008, 01:50
    afrodita.shop

    Vreti sa aratati bine fetelor? Aducem o gama foarte larga de produse profesionale (joico,l`oreal,wella,matrix, tigi bed head ,opi,creativ nail design si multe altele ) ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Cheltuiti mai putin ! Contactati-ne la afrodita.shop@yahoo.com pentru mai multe informatii si oferte! Va stam la dispozitie si cu un site in limba engleza www.afrodita.shopmarking.com !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod