Zece rezolutii pentru frumusete si buna dispozitie

Despre buna dispozitie se poate spune ca este direct proportionala cu aspectul fizic: a te uita in oglinda poate constitui un adevarat catalizator pentru a te simti bine. Desigur, reciproca este valabila, dar niciodata nu trebuie sa uiti sa ai grija de tine. De altfel, de ceea ce faci astazi depinde modul in care vei arata peste ani... Iar metodele pe care ti le propunem nu sunt nici pe departe dificil de pus in aplicare.

  • Foloseste produse de ingrijire a tenului pe baza de retinol. Acest element va stimula secretia de colagen si va reduce ridurile fine, intarziind in felul acesta evolutia lor.

  • Petele maronii cauzate de pigmentatie se vor indeparta numai la cabinetul de dermatologie.
    Este bine sa nu amani acest lucru, pentru ca situatia nu se va ameliora de la sine. Si daca tot vorbeam despre uitatul in oglinda, problema te va indispune oricat de bine ai arata.

  • Laptele hidratant trebuie sa fie litera de lege dupa fiecare dus, dupa cum crema de maini ar trebui folosita de mai multe ori pe zi. este bine ca textura laptelui de corp sa fie usoara, pentru a intra cat mai repede in piele (fapt apreciat indeosebi dimineata, cand te grabesti sa pleci). O data pe saptamana insa, foloseste o crema grasa, cu textura densa.

  • Chiar daca te-ai odihnit foarte bine, cateodata cearcanele nu vor sa dispara... Aplicand o maxima a lui Murphy ("Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i), mascheaza-le cu batonul corector.
    Poti combina in mod ideal doua astfel de produse, cu sub tonuri diferite: roz, respectiv galben. Nuanta rezultata va fi perfect naturala. Nu uita de coltul interior al ochilor!

  • Nu evita tusul de ochi. Multe femei se tem de acest produs, pentru a carui aplicare este necesara o minima indemanare. Dar face minuni in ceea ce priveste profunzimea si expresivitatea privirii.

  • Exceptand situatia in care ai pielea maslinie, evita sa-ti vopsesti parul intr-o nuanta mai inchisa decat cea naturala. Acest lucru iti va "insapri" expresia fetei. O nuanta mai deschisa e aproape intotdeauna varianta ideala. Un pont: cauta fotografiile tale din copilaria (la varsta de trei-patru ani, de pilda).

  • Fa-ti un tratament de albire a dintilor.
    Chiar daca (sa speram!) nu fumezi, nu inseamna ca dantura nu-si poate pierde, in timp, culoarea initiala. Iar de puterea si impactul unui zambet stralucitor nu-ti vei da seama decat atunci cand il vei avea...

  • O data pentru totdeauna, dezobisnuieste-te sa-ti storci eventualele cosuri sau puncte negre. Nimic nu poate fi mai nociv, intrucat impuritatile colectate se vor raspandi subcatanat si de aici pana la eruptie nu mai este decat un (foarte) mic pas. Infasoara un cub de gheata in tifon si tamponeaza zona respectiva pana cand inflamatia se retrage, apoi foloseste cu incredere batonul corector.

  • Nu spune nimeni sa te machiezi mult, mai ales daca nu e stilul tau (oricum, in acest din urma caz esti o norocoasa, dat fiind faptul ca in acest sezon se poarta machiajul nud).
    Insa de aici si pana la o infatisare austera, distanta este mare. Iti poti inveseli tinuta cu ajutorul unor cercei nostimi, colorati sau a unor clipsuri de prins parul (si acestea sunt la moda!). Ideea este sa te simti bine cu tine insati si nu vei reusi acest lucru atat timp cat nu vei fi pe deplin multumita de aspectul tau.

  • Nu uita de parfum... Este incredibil ce rol important are acesta pentru starea ta de spirit, ajutandu-te sa-ti constientizezi, o data in plus, feminitatea si atractivitatea.



  •  

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod