5 extracte din plante care fac minuni pentru frumuseţea ta


Uleiul din sâmburi de struguri

Acest ulei are puternice proprietăţi antioxidante şi un conţinut ridicat de vitamina C, toate acestea transformându-l într-o armă excelentă împotriva ridurilor. Hidratează eficient pielea uscată, iar consistenţa sa uşoară nu îngraşă tenul, ci lasă o peliculă fină care blochează apa în ţesuturi. Are de asemenea capacitatea de a estompa ceracănele şi de a reduce pungile de sub ochi.

Extractul de gălbenele

Pentru tenurile acneice, extractul din gălbenele este o soluţie salvatoare. Are puternice efecte cicatrizante, antiinflamatoare, antiseptice şi antibacteriene.
Aplică pe o dischetă demachiantă câteva picături de exctract sau tinctură de gălbenele şi şterge-ţi tenul seara, după ce te-ai demachiat. Repetă acest procedeu şi dimineaţa, pentru a îndepărta excesul de sebum şi celule moarte acumulate peste noapte.

Uleiul din seminţe de măceşe

Măceşele sunt recunoscute pentru beneficiile lor asupra sănătăţii. Iar uleiul extras din seminţele lor mărunte este o adevărată comoară pentru tenul tău! Are proprietăţi antioxidante, prevenind apariţia ridurilor şi estompându-le pe cele deja existente.
Hidratează intens, fiind o soluţie pentru pielea descuamată, cu aspect neplăcut. Are capacitatea de a estompa cicatricile şi petele pigmentare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod