4 secrete pe care producătorii de cosmetice le ţin ascunse

Vrei să afli câteva secrete despre cremele anti-îmbătrânire, produsele anticearcăn sau loţiunile de curăţare? Nu arunca banii pe cele mai scumpe produse, recomandă Dr. Oz care explică într-o emisiune de ce nu ne ajută aceste produse.

Vrei să afli câteva secrete despre cremele anti-îmbătrânire, produsele anticearcăn sau loţiunile de curăţare? Nu arunca banii pe cele mai scumpe produse, recomandă Dr. Oz care explică într-o emisiune de ce nu ne ajută aceste produse.

Înainte de a cheltui o avere pe tot soiul de creme şi loţiuni care mai de care mai scumpe, citeşte despre lucrurile mai puţin cunoscute pe care celebrul Dr. Oz le-a prezentat într-o ediţie a emisiunii sale "The Dr. Oz Show". Te-ai întrebat vreodată de câte produse cosmetice ai nevoie cu adevărat? Sau nu mai faci faţă cu banii şi îi cheltui pe tot felul de creme, şampoane, loţiuni, creme miraculoase anti-îmbătrânire cu ingrediente minune sau alte produse care nu te ajută deloc?

Este momentul să te opreşti şi asta pentru că foarte multe dintre produsele pe care le cumperi sunt ineficiente, după cum explică Dr. Oz.

 

Iată de ce produse nu ai nevoie sau pe care le poţi înlocui cu altele care chiar îşi merită banii:

 

1. Produsele anticearcăn

În urma testelor efectuate, Dr. Oz susţine că cele mai eficiente produse anticearcăn sunt cele care conţin cafeină. Însă, partea proastă constă în faptul că prin aplicarea acestor produse la suprafaţa pielii nu vei rezolva aproape nimic sau vei obţine doar un efect temporar, în cel mai bun caz, deoarece cearcănele au o legătură şi cu moştenirea genetică. Astfel, cremele pentru ochi cu cafeină pot să acţioneze împotriva pungilor de sub ochi reducând retenţia de apă sau pot să diminueze cearcănele prin contractarea vaselor de sânge doar dacă problema este una de suprafaţă.

 

2. Cremele anti-înbătrânire

Unele creme anti-îmbătrânire au preţuri exagerate, iar dacă te uiţi puţin peste lista ingredientelor ai surpriza să descoperi aceleaşi substanţe nu tocmai prietenoase cu pielea ta, cum ar fi parabenii, conservaţii, derivaţii din petrol sau alte substanţe recunoscute pentru dezechilibrele pe care le pot cauza în organism. Astfel, Dr. Oz avertizează cu privire la cremele scumpe că ar fi o pierdere de bani şi că multe nu ar fi mai eficiente decât variantele lor mai ieftine. În plus, dacă ai riduri accentuate nu vei obţine niciun rezultat. Singurul lucru util pe care îl poţi face este să previi sau să amâni cât mai mult accentuarea ridurilor consumând multă apă plată şi protejându-ţi pielea de radiaţiilor ultraviolete.

 

3. Loţiunile de curăţare a tenului

Loţiunile care conţin peptide, acizi sau vitamine nu au cum să aibă efecte spectaculoase asupra tenului pentru că sunt îndepărtate foarte repede de pe piele. Dr. Oz îţi recomandă să alegi mai degrabă o cremă hidratantă cu ingrediente similare pentru a favoriza absorbţia lor în piele.

 

4. Tratamentele pentru cicatrici

Dr. Oz susţine că este aproape imposibil să tratezi cicatricile cu ajutorul unui produs cosmetic. Numai operaţia estetică poate repara ţesutul afectat, prin urmare nu ai de ce să investeşti banii în aceste produse care promit să te scape de cicatrici. Prin utiliarea lor îndelungată nu vei obţine decât o hidratare a zonei afectate şi o ameliorare uşoară a aspectului. 

 

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 20 Feb 2012, 13:45
    ddgtdty

    Domnisoara Marosan,din cuvantul "anti-inbatranire" reiese cat de "culta" esti. bravo! p.s.in caz ca nu ti-ai dat seama,era defapt cu m.

    1
    4

  • andreea pe 20 Feb 2012, 11:16
    ulei argan

    http://www.uleiargan.ro/

    5
    1

  • andreea pe 20 Feb 2012, 11:10
    creme ?

    genele sint cele mai importante, urmeaza alimentatia, stilul de viata si la sfirsit cremele

    1
    0

  • Camelia pe 20 Feb 2012, 10:21
    lapte doina

    Cu de la varsta de 20 de ani singura crema de fapt ste Laptele doina. Nu am un rid si am varsta de 53 de ani.

    5
    6

  • luiza pe 20 Feb 2012, 10:19
    uleiul de argan

    buna ziua, am si eu o intrebare...credeti ca uleiul de argan are efecte antirid? eu am citit despre acest ulei si numai lucruri bune..va multumesc

    5
    0

  • Florentina pe 20 Feb 2012, 09:02
    gama

    Gama Elmiplant si Bioten e foarte buna si nu are nici parabeni, mai este si in functie de varsta

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod