10 trucuri neașteptate care te pot ajuta să pari mai tânără decât ești

Probabil că atunci când te gândești la noțiunea de a te menține tânără, sfârșești prin a citi despre diverse serumuri care promit că fac minuni peste noapte și tinerețe eternă.
Cu toate acestea, simpla alegere corectă a sutienului sau îmbunătățirea posturii îți pot șterge ani buni de pe chip. Există o mulțime de modalități neașteptate de a surprinde acea strălucire tinerească care nu necesită nimic altceva decât câteva modificări ale aspectului tău exterior.

Aplică mai puțin make-up


Contouring-ul a devenit o tendință pe care multe dintre noi o punem în practică în mod regulat, crezând că oferă un aspect mai rafinat. În realitate,  aceasta nu este o opțiune bună dacă vrei să arăți fresh mereu.
De asemenea, ar trebui să eviți folosirea mascara pe genele de jos, deoarece acest lucru poate crea umbre și vă poate oferi cercuri întunecate sub ochi și un aspect neplăcut.

Aplică blushul corect


Aplică  fardul doar la înălțimea pomeților și nu îl folosi în golurile obrajilor. Odată cu înaintarea în vârstă, fața își va pierde din grăsime, iar obrajii vor fi în mod natural mai subțiri. Acest lucru te poate face să arăți mai bătrână decât ești și să crezi că de fapt de avantajează. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod