3 motive pentru care parfumurile de damă sunt unul dintre must have-urile acestei toamne

Odată cu începerea noului sezon, pare că toată lumea și-a dat un reste nu doar în garderobă, ci și în general, în viață.
Dacă primăvara vine cu speranță și cu ideea de reînnoire, ideea de schimbare care vine odată cu toamna este cea de nostalgie. Că timpul trece, că lucrurile poate nu merg așa cum ți-ai dori. Că a mai trecut un anotimp. Că ziua începe să se micșoreze. Și tot așa. 


Iată, așadar, 3 motive pentru care parfumurile de damă sunt unele dintre must have-urile acestei toamne:  


1. Ca să produci o schimbare, ai nevoie de un stimul. De ce să nu fie unul olfactiv? 


Parfumurile de damă sunt extraordinare în momentele de cumpănă (și nu numai) pentru că reprezinte cei mai importanți stimuli pentru memoria unei persoane. Sigur ai pățit și tu asta măcar o dată: să treci pe stradă pe lângă o doamnă, al cărei parfum să-ți amintească de dâra discretă pe care o emana profesoara ta preferată din liceu.
Sau poate ai simțit parfumul unei persoane pe care nu ai mai văzut-o de mult timp, iar asta ți-a dat un imbold să o cauți, să îi scrii, să nu mai amâni. 

Tocmai de aceea, un parfum de damă poate fi un obiect de care ai nevoie în tranziția către un nou sezon al vieții tale. Indiferent că ai început ultimul an de liceu sau de facultate, un job nou sau o relație nouă, încearcă să legi aceste momente de mirosul unui parfum potrivit pentru acest anotimp și să te bucuri de amintiri vii și de lungă durată. 


2. Aromele de toamnă ale parfumurilor de damă sunt mult mai dulci. Orice cunoscător știe asta. 

 
Dacă ții foarte mult la modul în care ești percepută în societate, atunci trebuie să știi că și parfumurile trebuie schimbate mai ceva decât garderoba: în fiecare sezon.
Prin urmare, nu poți purta aceeași esență în toate anotimpurile, ci trebuie să o schimbi în funcție de specificitățile pe care le impune fiecare sezon. 

Așadar, pe timp de toamnă este indicat să apelezi la esențe care miros o nuanță mai intens decât cele purtate pe timp de vară. Mirosurile dulci sunt apreciate și chiar recomandate în această perioadă.

3. Parfumurile de damă fac parte din rutina de self care.


În jurul acestui concept s-au dezvoltat tot soiul de teorii. În jurul acestui concept s-au dezvoltat tot soiul de teorii. Unele dintre ele consideră că self care înseamnă doar folosirea de produse pentru îngrijirea personală (de la geluri de curățare și hidratare a pielii, folosite în ritualuri întregi, până la creme de mâini, măști de păr sau parfumuri).
Altele consideră că self care nu privește doar corpul, ci și mintea și se referă, așadar, la cărți sau filme care te ajută să te dezvolți personal, la întâlnirile cu prietenii, care îți reamintesc cine ești, și chiar și la modul în care interacționezi cu cei din jur și percepi, de fapt, lumea. 

Indiferent ce zic aceste teorii, adevărul este că parfumurile de damă sunt excelente atât pentru a completa o ținută vestimentară, cât și pentru a schimba complet starea celei care îl poartă. Aceste accesorii invizibile reușesc să determine putere, încredere în sine și eleganță, calități care pot aduce succesul unei zile. 

Atunci când îți cumperi un parfum nou, nu ezita să ceri recomandări în funcție de preferințele tale și nu ezita să cauți și cele mai recomandate parfumuri de damă ale sezonului.
Chit că nu îți dorești să apelezi la produse comune, folosite de majoritatea femeilor, poți fi sigură că, în general, parfumurile pornesc, mai mult sau mai puțin, de la aceleasi elemente de bază și au în plus doar câteva nuanțe. Așadar, dacă ai deja un parfum care ți-a atras atenția de mult timp și pe care-l consideri mai ceva ca semnătura personală, poți să-l porți cu încredere. 

Nu în ultimul rând, nu ezita să testezi acele esențe care vin în sticluțe mici, de forma unor eprubete, și care pot fi deținătoarele parfumului ideal. Știi bine că „esențele tari se țin în sticluțe mici.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod