Un nou an, un nou look: 30 de femei care s-au tuns scurt și nu au regretat

În prezent, tot mai multe femei aleg să se tundă scurt. Nu este doar practic, ci este și un mod simplu de a face o schimbare radicală de look atunci când simți că este cazul să te reinventezi.
Există o listă foarte lungă cu avantajele de a avea părul scurt și cele mai multe femei care au făcut tranziția de la părul lung la cel scurt pot confirma cât de simplu este să-ți îngrijești podoaba capilară după o astfel de schimbare.

Hairstilista Kristina Katsabina, din Moscova, le ajută pe femei să se simtă din nou frumoase realizând transformări uimitoare de look prin simplul fapt că le tunde scurt. Talentata hairstilistă reușește să aleagă cea mai potrivită tunsoare scurtă pentru fiecare dintre clientele sale, demonstrând că feminitatea nu constă în lungimea părului.

Fotografiile înainte și după postate de Kristina pe contul său Instagram au devenit foarte populare pentru că reușesc să arate cât de mult te poate transforma o simplă tunsoare.
De obicei, clientele sale par întinerite după ce renunță la părul lung.
Dacă ai nevoie de inspirație, tunsorile realizate de specialista din Rusia te vor ajuta să faci pasul cel mare și optezi pentru un look nou și modern.

Ce este și mai interesant este faptul că hairstilista a avut o cu totul altă meserie înainte de a-și urma visul. „Foarte multe femei care au în jur de 30 de ani fie lucrează într-un domeniu care nu le place, fie simt că și-au pierdut motivația pentru a merge înainte.
Mi s-a întâmplat și mie. La un moment dat, mi-am pierdut motivația și am simțit că nu mai pot continua. Înainte de a fi hairstilist, am predat limba spaniolă și am lucrat ca translator
”, a declarat Kristina pentru boredpanda.com.

În ceea ce privește tunsorile scurte, tânăra spune că a fost dragoste la prima vedere. 

Prima dată m-am îndrăgostit de propria mea transformare. Am trecut de la o extremă la alta, de la părul foarte lung la unul foarte scurt. Iar rezultatele nu se văd doar în ceea ce privește aspectul - schimbarea a avut un efect și în interiorul meu.
Mă simțeam mai fericită ca înainte
”, a spus Kristina, care le ajută în prezent pe clientele sale să obțină același efect. 


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod