Tratamente de "urgenta" pentru par

Oferindu-i putin ajutor din cand in cand, parul isi pastreaza sanatatea si stralucirea. "Ajutorul" poate fi sub forma unor produsE...
Oferindu-i putin ajutor din cand in cand, parul isi pastreaza sanatatea si stralucirea. "Ajutorul" poate fi sub forma unor produse cosmetice concepute special pentru anumite tipuri de par, dar si pentru anumite probleme ale parului sau scalpului. Produsele din urma sunt astfel concepute incat sa actioneze pentru prevenirea aparitiei unor probleme sau pentru tratarea acestora.

Mastile pentru par

Mastile pentru par se gasesc intr-o gama variata. In general, mastile pentru par contin aproximativ aceleasi ingrediente precum balsamurile, diferenta dintre cele doua fiind data de concentratia substantelor active si consistenta.

Ce poate face o masca pentru par?
Avand in vedere faptul ca ne gandim, in principal, la mastile de calitate, efectele ar trebui sa fie urmatoarele:
hidratateaza parul
confera elasticitate parului uscat
dupa uscare, parul este moale si matasos
ajuta la repararea daunelor aparute in urma colorarii sau a tratamentelor chimice
ofera stralucire parului degradat

Ce nu poate face o masca pentru par? In primul rand, nu trebuie sa te astepti la minuni din partea niciunui produs de ingrijire sau tratare a parului, indiferent de marca sau de ingrediente, fie el masca sau orice altceva.
De exemplu, un par extrem de deteriorat din cauza unui procedeu de vopsire gresit nu va putea fi reparat cu ajutorul mastilor, fie ele oricat de bune.

Tratamentele cu ulei cald

Uleiul cald este un tratament hidratant intens. Se foloseste incalzind recipientul cu ulei (adesea sub forma de fiola) in apa fierbinte sau amestecand uleiul cu apa calda. Se aplica direct pe par si se maseaza bine. Daca parul este lung, se insista asupra varfurilor.

Ce poate face un tratament cu ulei?
ii ofera parului degradat o hidratare intensa
intareste stratul de la suprafata firului de par, facandu-l mai rezistent
netezeste suprafata firului par, ceea ce face ca parul sa reflecte lumina, prin urmare, sa devina mai stralucitor

Tonic pentru scalp

Produsele tonice pentru scalp sunt concepute pentru vitaminizarea scalpului si prevenirea caderii parului sau tratarea si prevenirea matretii.
Se gasesc adesea sub forma de ser. Se aplica direct pe scalp si se lasa sa actioneze in functie de instructiunile de pe ambalaj. De obicei, serurile se adreseaza unei anumite probleme (caderea parului, prurit la nivelul scalpului, par gras, matreata).

Ce poate face un tonic pentru scalp?
in functie de formula si de problemele carora se adreseaza, un tonic pentru scalp poate reduce pruritul aparut din diverse cauze
poate preveni ingrasarea rapida a parului
reduce caderea parului
hidrateaza intens parul uscat si degradat

Nu-ti lasa parul in baza produselor cosmetice!

Esti foarte fericita ca ai achizitionat un nou produs pentru protejarea parului de efectul termic din timpul indreptarii cu placa.
Acum esti linistita, pentru ca poti zabovi mult mai mult timp cu placa pe fiecare suvita si vei avea un par perfect drept...

Din pacate, sunt numeroase femei care cad in aceasta capcana. Un lucru foarte important de retinut este acela ca produsele cosmetice au "puteri" limitate, iar daca te bazezi pe ele la infinit, cu siguranta vei avea de pierdut! Cel mai bun tratament pe care il poti oferi parului tau este atentia. Prin urmare, foloseste cu prudenta uscatorul de par, placa, vopselele, solutiile permanente, decolorantii etc. Chiar si in cazul parului, prevenirea este mult mai sanatoasa decat tratarea.
 

Comentariile 151-200 din 288

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jessyca pe 1 Mai 2009, 09:00
    v-ar putea ajuta!

    Eu pot sa va ajut doar cu un numar de telefon al unei doamne care e specialista in prepararea mastilor de par,iar iar v-ar putea da un sfat:)numarul Doamnei Trina este:0752625031.sper sa va foloseasca!

    1
    0

  • petruta din apateu pe 1 Mai 2009, 08:11
    SAPUNUL=CE MAI BUN

    mai fetelor!!!!!!!!!!!! eu zic sa nu va mai spalti pe par cu nici un fel de sampon ca va distrugeti parul, eu numai cu sapun DALAN ca este cel mai nutritiv pt par. ascultati de mine si o sa vedeti mari schimbari . APROPO........ESTE SI IEFTIN. VA PUP .......

    0
    1

  • de3a pe 1 Mai 2009, 06:19
    sunt de acord cu tine

    da sunt de acord cu tine!nici eu nu ma spal foarte des pe cap,iar parul meu este unul foare sanatos.

    0
    1

  • andreea pe 1 Mai 2009, 06:09
    nu ma spal

    sincera sa fiu eu nu imi spal parul numai de 2 pe luna.cand este murdar si miroase il dau cu parfum.ii scumpa apa,ii scump samponu,nu imi permit.

    1
    3

  • jessyca pe 1 Mai 2009, 06:06
    tratament pentru crestere mai rapida a parului

    am hotarat sa ma tund,imi era mai usor sa accept in par scurt decat unul libsie de stralucire.o data pe saptamana imi puneam la radacina parului ulei de masline,il lasam sa actioneze 2-3 ore iar apoi is spalam cu sampon.am observat ca parul imi creste mult mai repede.pentru asa imi multumesc, Doamnei Trina

    0
    0

  • jessyca pe 1 Mai 2009, 05:54
    tratament pentru cresterea mai rapida a parului

    inainte imi intindeam parul in fiecare zi,cu timpul sa ars si rezultatul acestei tampeni este faptul ca parul incepea sa-mi cada,si-a pierdut luciul si era foatre aspru.am incercat multe masti,,minune"pentru par dar nici una nu a dat rezultate.

    1
    0

  • inna pe 29 Apr 2009, 01:38
    solutia

    sa nu te mai faci cu placa, sa nu te mai vopsesti, sa nu te mai decolorezi. Foloseste sampon si solutie regeneratoare cu petrol si ulei de ricin si vitamina e de la farmacie.samponul este in jur de 10 lei si solutia regeneratoare 12 lei. bye:)

    1
    0

  • Adriana pe 25 Apr 2009, 02:58
    Am un par foarte deteriorat

    in urma cu o luna mi am decolrat parul si mam vopsiti,ar parul meu mi sa ars foarte rau incat am fost nevoita sa il tund.Iar acum din putinul par care il mai am mi se rup firele de par foarte mult.Va rog ajutatimati am nevoie urgent de un tratament de par care sa il regenereze si sa imi creasca parul mai repede!

    1
    0

  • inna pe 6 Apr 2009, 16:17
    tot eu

    era sa uit sa precizez alte cateva lucruri importante. Tinctura de urzica: cateva picaturi se dizolva in putina apa si apoi se tamponeaza, nu se tamponeaza simplu doar tinctura pentru ca este concentrat. Apoi sa nu va pieptanati parul cand e ud, sa nu il uscati cu feonul, faceti un tuban si sta asa pana e aproape uscat. Apoi sa nu va prindeti parul in tot felul de pisnori care va strang tare parul, pentru ca desigur, asa il fortati sa cada. Seara inainte de culcare nu lasati parul liber, impletiti-l intr-o coditza sau doua, o sa vedeti ca pe dimineata nu o sa mai vedeti atata par cazut. Si ultimul lucru pe care vreau sa il spun este ca cine spune ca nu-i cade deloc parul minteste:)))), firul de par are o durata de 2-4 luni dupa care cade si este inlocuit de catre un alt fir de par...nu exista persoane la care sa nu cada minim 5-6 fire de par in fiecare zi...nu disperati...tot asa parul se regenereaza pana catre varsta cand incepeti sa imbatranati, ca dupa aia nu se mai regeneaza..pentru ca e ceva normal. Mastile de par si asa mai departe, estompeaza caderea parului dar nu in totalitate pentru ca este imposibil, insa o sa va bucurati cand o sa vedeti ca nu mai cade in exces. Inca un lucru, sa nu va cumparati produse din comert, masti de par, sunt doar chimicale care fac parul sa cada si mai tare, cititi ce ingrediente contin. Inca ceva :))), cand aplicati balsam , niciodata sa nu-l aplicati de la radacina, pentru ca inmoaie radacina si la pieptanare cade foarte usor. ascultati sfaturile mele si o sa fiti foarte fericite !!!

    0
    0

  • inna pe 6 Apr 2009, 15:37
    tratamente eficiente atat pentru par cat si pentru unghii

    Salut, ma numesc inna si am niste solutii foarte eficiente pentru voi incercate desigur pe parul meu. O cauza majora a caderii parului este de la vopseaua de par indiferent de ce fel de vopsea, aceasta tot dostruge firul de par de la radacina. Pentru caderea parului va recomand o masca de par. 2 oua amestecate cu 4 linguri de ulei de masline, aceasta cantitate este pentru parul mai lung. Inainte de spalare se aplica aceasta masca si se sta 1 ora cu el infasurat intr-o folie ca sa nu pateze. Apoi la spalare va recomand samponul cu exctract de Henna de la Corona. Costa in jur de 11 lei dar merita. Trebuie sa precizez ca datorita acestui sampon, dupa 3-4 spalari o sa aveti reflexe aramii, f tare dar si intareste parul. E de mentionat ca sa nu spalati parul prea des, cum ar fi odata la 2 zile, insa daca parul e gras e recomandat, dar daca nu e gras si e sensibil se recomanda spalarea odata la 4 zile...cam asa. Aceasta masca de par cu ulei de masline si galbenus de ou, se repeta inainte de fiecare spalare. Mai am o reteta pentru regenerarea parului, tinctura de urzica administrare externa cu un tampon de vata, regenereaza parul. Si o ultima reteta pentru cresterea parului este samponul cu exctract de urzica tot de la corona, pentru stimularea cresterii parului. Imi creste parul foarte rapid, fff rapid. Inca ceva.....stiti ca atat parul cat si unghiile au nevoie de calciu si din lipsa de calciu parul cade sau unghiile se rup. Pentru calciu consumati in fiecare zi cel putin o cana de lapte dupa fiecare masa. Am niste unghii de invidiat. O sa va simtit mult mai bine fizic daca o sa consumati lapte. Iar tot pentru unghii mai este recomandat lacul de unghii de la Maybellyne cu IRON. le intareste. Sa fiti frumoase!!!!

    0
    0

  • pissy pe 3 Apr 2009, 09:14
    nu am gasit nicaieri pe aici problema mea

    totul a inceput in toamna...aveam un par foarte bogat si un fir foarte gros...nu stiu ce sa intamplat dar imi cade foarte tare parul si am 3 pete rosiatice pe scalp care mi-au aparut in timp si nu mi-au mai trecut...mi se ingrasa foarte repede si s-a rarit enorm...as vrea sa-mi recomandati ceva...un doctor bun orice...va multumesc...

    4
    0

  • ancuta pe 2 Apr 2009, 17:29
    si eu vreau parul lung

    unde gasesc de cumparat acest gaz ca sa ma pot da pe par :*

    0
    0

  • adriana si cami pe 1 Apr 2009, 17:56
    vrem si noi parul lung

    avem o problema mare,ne creste parul dar ni se rup varfurile.ce sa facem?

    0
    0

  • pissy pe 30 Mar 2009, 16:11
    nu am gasit nicaieri pe aici problema mea

    totul a inceput in toamna...aveam un par foarte bogat si un fir foarte gros...nu stiu ce sa intamplat dar imi cade foarte tare parul si am 3 pete rosiatice pe scalp care mi-au aparut in timp si nu mi-au mai trecut...mi se ingrasa foarte repede si s-a rarit enorm...as vrea sa-mi recomandati ceva...un doctor bun orice...va multumesc...

    0
    1

  • nalini pe 27 Mar 2009, 15:46
    PRODUSE KEUNA

    Va rog mult poate sa-mi spuna cineva unde gasesc in Constanta,sau pe net unde pot comanda produse KEUNA?Am auzit k sunt fff bune si vreau sa incerc mai ales vopseaua de par!!Poate imi raspunde cineva pe mailul meu- thenalini2003@yahoo.com. Merci mult!

    0
    0

  • ANA pe 25 Mar 2009, 21:04
    AM UN PAR FOARTE SLAB

    CE ESTE DE FACUT

    0
    0

  • ANA pe 25 Mar 2009, 21:03
    AM UN PAR FOARTE SLAB

    AM AVUT UN PAR BOGAT SI ONDOLAT DAR DUPA CE AM ALAPTAT UN COPIL A ANCEPUT SA-MI CADA SI CADE ANCONTINUARE .LA FIECARE PERIAT SCOT CATE UN PUMN DE PAR .NU STIU CE SA MAI FAC.DACA PUTETI SA MA AJUTATI VA ROG.MULTUMESC MULT

    0
    0

  • felllicia pe 28 Feb 2009, 02:26
    unde se gaseste petrolul?

    va rog mult raspundeti-mi si mie la urmatoarea intrebare: de unde pot face rost de petrol? de unde il pot cumpara? va rog pt cei ce stiti raspundeti-mi..e important pt mine

    0
    0

  • andreea pe 26 Feb 2009, 12:06
    Mersi Elena

    Mersi elena pentru raspuns...incep si eu sa vad efectul mastilor:D

    0
    0

  • Sheba pe 25 Feb 2009, 23:43
    Experienta mea..

    Buna, am citit toate "retetele" vostre si va multumesc pentru ca o parte din ele chiar m-au inspirat si le voi proba. Acum sa va impartasesc din experienta mea.. Si eu am facut multe ' experimente' pe propriul par. L-am terorizat.. l-am decolorat de sute de ori si nu exagerez. De vreo 3-4 ori m-am facut blonda din bruneta si cel mai rau a fost cand avand parul blond deschis (deci super decolorat) mi-am pus extensii cu keratina care au inceput sa cada cu tot cu parul meu natural. Apoi m-am tuns pentru ca imi cadea parul cu pumnul. Am tinut o cura de PRIORIN N (tratament naturist pentru par si unghii pe care mi l-au recomandat la farmacie dar nu sunt sigura ca se gaseste in Romania, eu traiesc in Elvetia) care a oprit caderea parului (mai cade si acum dar in limita bunului simt) Produsele pe care pot a le recomand cu caldura sunt cele din gama Kerastase si Joyco(profesionale) si mai am un ulei ' minune' fara de care nu stiu ce m-as face, pe care mi-l aduce sora mea din Italia se numeste ulei de seminte de susan, special pentru par, si care intr-adevar da rezultate. Mentionez ca ma decolorez in continuare aproape in fiecare luna la radacina. Pentru cele care va vopsiti faceti-o numai la salon asa cum au mai spus fetele mai sus iar foarfeca e sfanta pentru ca varful odata despicat sau 'spicuit' cum se spune la noi, nu se mai repara, trebuie taiata pentru a regenera parul. Si nu zic sa taiati mult odata ca apoi o sa va para rau ca dureaza mult pana creste, ci 1-2 cm macar o data la 2 luni pana isi revine.. Multa sanatate pentru podoabele capilare!

    0
    0

  • elena pe 24 Feb 2009, 21:40
    pt andreea

    toate mastile cu ulei de masline si galbenus de ou se aplica pe parul uscat, stai aprox 2 ore...dupa care, cand te clatesti, fa`o cu ceai de musetel...;)....

    0
    0

  • andreea pe 24 Feb 2009, 13:46
    Lamurire:)

    Am si eu o intrebare...toate mastile cu ulei de masline si galbenus de ou, se aplica inainte de spalare, pe parul umed sau uscat? sau dupa spalare pe parul umed sau uscat? Vreau neaparat un raspuns, va rog mult de tot.

    0
    0

  • andreea pe 23 Feb 2009, 20:25
    ca sa scapi de paduchi

    fai rost de gaz si spalate cu el nu o sa mai ai paduchi iti garantez gazul ii spui la cineva sa iti faca rost astept sa dai raspuns

    0
    0

  • elena pe 20 Feb 2009, 14:08
    va rog help!!!

    de 4 zile m`am ras in cap...deoarece mi l`am vopsit de multe ori si imi cadea foarte mult...imi fac acasa tratamente cu:ulei de ricin, galbenus de ou, masca cu usturoi, numai tratamente naturiste..pot spune k imi sta rau...dar nu sunt obisnuita sa am parul scurt..nu stiti niste tratamente pentru cresterea parului?? va rog..

    0
    0

  • patry pe 19 Feb 2009, 14:22
    gresealaaa

    despre kallos vroiam sa zic cantitate mare la pret mic:D:Dsczzz

    0
    0

  • patry pe 19 Feb 2009, 14:20
    in sfarsit par sanatos

    sunt blonda:D..si am avut un par ff extra deteriorat,uscat..si niste varfuri de 'invidiat'..acel aspect de matura cum mentionati voi..deoarece inainte cu un an eram bruneta si am vrut sa fiu blonda de pe o zi pe alta si mergeam o zi da una nu la salon..ceea ce consta o decolorare si o vopsire pe zi...acuma sunt ff multumita,e foarte ok..am folosit de cateva ori ulei de masline cu galbenus de ou(2)si il lasam pe par cam 3 4 5 ore..depinde cat timp aveam la dispozitie..si chiar da rezultate.am incercat si doar cu ulei de masline insa nu-mi place pt ca imi lasa parul foarte moale..si imi e mai greu de coafat..acuma chiar pot sa zic ca am un par sanatos..o constat si prietenele mele:Dcare pana acuma ziceau..patricia..o sa ramai fara par..nu te mai vopsi fato:-))in fiecare luna il taiam 1 cm-2 si si-a revenit..si inca ceva NU VA VOPSITI NICIODATA ACASA..e cel mai groaznic lucru care puteti sa-i faceti propriului par..parerea mea e sa nu va uitati la bani cand vine vb de par..si renuntati la vopsea..incercati cu nuantator pt ca tine pe par..in masura in care parul nu e foarte deteriot..pt ca atunci parul nu accepta nici macar vopsea..o respinge..ma refer mai ales la varfuri..kalossul pt mien inseamna calitate mare la pret mie..e ff naspa..nu te ajuta cu nimic..pur si simplu e un inlocuitor de balsam..pt ca inafara de ati lasa parul mai moale nu are nici un efect..eu am folosit sampon de la matrix profesional..e destul de ieftin e cam 60 lei flaconu si a fost destul de bun..insa acuma de la un timp am gasit ceva si mai bun:D de la gliss salmpon si masca..sincer la inceput eram reticenta spre a folosi ceva produse de pe piata,si sa le abandonez pe cele profesionale insa mi-am luat inima in dinti si efectul a fost uluitor..sunt ff bune..si cui i-am mai recomndat sa le foloseasca mi-au spus acelasi lucru..si folosesc si placa si chiar nu mi-a distrus parul(aproba coafeza mea)care intr-adevar e contra placi insa parul meu e ff ok chiar daca o folosesc..pur si simplu varfurile trebuie taiate la fiecare vopsire si asta nu doar pt ca ma fac cu placa ci o zis si specialisti:D..eu va urez sa aveti un par cat mai sanatos..si pls...NU VA VOPSITI ACASA!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • demy pe 12 Feb 2009, 19:41
    despre par

    diana are dreptate ce a scris mai sus.depinde si ce produse folosesti,eu sunt blonda si am avut si eu probleme cu parul deteriorat dar folosesc gliss sampon si balsam pt pa deteriorat si se vad rezultatele,dar cele mai bune produse sunt cele de la saloane,sunt scumpe dar se merita pt un par frum mai ales dak este si blond...bafta

    0
    0

  • anna pe 12 Feb 2009, 10:59
    probleme ale parului

    voi incerca si eu tratamentul cu ceapa si miere am sa va tin la curent pupici

    0
    0

  • ana maria pe 4 Feb 2009, 20:39
    varfuri deteriorate

    nu am gasit inca ingredientul stralucit pentru varfurile mele care se degradeaza foarte repede,bineinteles ca nici un sampon care sa dea rezultate nu am gasit pentru parul meu uscat cret si cu firul gros,toate sampoantele au efect imediat dar a doua zi parul devine uscat si deteriorat ca inainte de spalare,nu stiu ce sa ma fac,astazi incerc sa-l tin in ulei cald de masline.sunt curioasa sa vad rezultatele.

    0
    0

  • andreea pe 4 Feb 2009, 14:35
    problemele parului

    imi spui si mie lore cantitatile la masca ta. multumesc frumos

    0
    0

  • dana pe 4 Feb 2009, 14:25
    caderea parului

    ptr mima trebuie sa faci analizele , poate ai lipsa de fier

    0
    0

  • alex pe 3 Feb 2009, 05:18
    orice fel de intrebare sfat!

    putetzi contacta:) popiti_alex

    0
    0

  • alex pe 3 Feb 2009, 05:15
    par drept

    Cristina si eu am parul cret si parerea mea sa tzi faci frezuri cool fara sa tzi deteriorezi prea tare parul e sa tzi ei un ulei de par il aplici cu un pic de fixativ si il usuci cu aer rece:)

    0
    0

  • cristina pe 2 Feb 2009, 17:23
    ce sa ma mai fak

    nu jtiu ce sa ma mai fak am paru cretz nu zik ca numi place dar vreau sa il am drept si sa nu mai fie moale ca sa pot sami fak diferite cuafuri cum ar fi si emo

    0
    0

  • lore pe 30 Ian 2009, 23:30
    ef buna masca

    puteti incerca cu incredere masca cu ulei e ricin ,vit a si galbenus de ou ,am folosit-o si eu si e f buna .Va asigur ca da rezultate. spor la masti!

    0
    0

  • deny pe 29 Ian 2009, 18:13
    parul degradat

    ma vopsesc cam la 2-3 luni ptk sunt satena inchis si nu se observa knd imi creste.am avut suvite blonde si mi-au distrus parul de tot ,pt k ma fac des cu placa .acum 4 luni m-am vopsit iar saten inchis dar parul meu arata groaznic de la decolorat si placa .folosesc masca si uleiul de masline de la avon,si am inceput sa ma indrept cu placa mai rar,si vreau sa va spun k a dat rezultate.parul este f.f moale .mai imi fac acasa la 2 sapt galbenus de ou.este f bun.va sfatuesc pe cele kre folosesc placa sa va dati inainte cu un ulei de par mai de calitate si nu veti mai avea asa probleme,in special insistati pe varfuri.de la masca de masline de la avon am acum un par moale si srtalucitor.ma si tund pe fiecare luna din cauza la placa .ASTA E FETELOR............PARUL VA FI INTODEAUNA O PROBLEMA PT NOI.VA PUP

    0
    0

  • mary pe 29 Ian 2009, 17:44
    par foarte uscat si deteriorat

    salut...care ma poate ajuta si pe mine?aveam parul foarte frumos si lung..imi crestea foarte repede dar...in urma cu 10 ani m-am tuns si de atunci parul meu a luat-o razna. nu mai creste , si se rupe foarte repede...cum imi creste putin, trebuie sa il tai...ma tund 1 data la 1,5-2 luni...am incercat tot felul de sampon si balsam, dar nu prea am vazut rezultat...ce pot face??? vreau si eu sa imi creasca parul, si sa fie sanatos....ma puteti ajuta? VA ROG...SUNT DISPERATA...astept un raspuns de la cei care ma pot ajuta ms ....mary_nana29@yahoo.com

    0
    0

  • anka pe 26 Ian 2009, 21:20
    parul meu

    am cel mai jegos par de pe fata pamantului si nu stiu kum sa fak sa ma indepartez de paduki am incerkat ku cele mai naturale tratamente kredeam ka sapunul de kasa va ajuta la indepartarea intrusilor...dar nu a dat rezultate..este atat de murdar incat nu ma mai suporta lumea miroase ingrozitor nu stiu ce s a ma mai fak...datimi un sfat

    0
    0

  • andreea pe 25 Ian 2009, 20:54
    parul ars!!

    eu sunt bruneta de peste 4 ani...acum vreo 2 ani am vrut sa fac o schimbare totala ...asa ca peste noapte m`am facut blonda,bineinteles am mers la un salon si ma avertizat ca daca imi arde parut trebuie sa suport cosecintele.ma decolorat si intradevar am avut parut f ars..ba chiar cate o data credeam k parul meu e un elastik,dar sincer imi placea cum imi sttea pt eu am ochii verzi si f deschisa la ten,acum sunt iar bruneta ptk asa ii place sotului meu dar si mie..si nu as vrea sa renunt nici la negru dar nici la blond si m`am gadit sa incerc sa ma las pe dedesupt bruneta si deasupra sami cada un blond frumos,..ma putetzi ajuta sami spuneti ce pot face sami ingrijesc parul ala ars si cat de cat sal fac sa revina..pt nu mai pot tunde din el k oricum is tunsa bob!..ms mult

    0
    0

  • Esty..Lugoj pe 25 Ian 2009, 18:00
    caut cele mai bune tratamente pentru par

    uitandu-ma peste comentarile voastre am vazut k nu prea lipseste galbenusul de ou in amestec cu uleiul de masline sau de ricin si vit A si E...nu prea am probleme cu caderea parului dar este cam uscat si as vrea s ma mai "indepartez" de placa deoarece este cam greu de cuafat..

    0
    0

  • Milena pe 25 Ian 2009, 13:08
    Am par gras si multa matreata

    Ajutati-ma va rog mult!!!!Am par foarte gras si foarte multa matreata si ìn plus la asta ìmi cade tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • mada pe 24 Ian 2009, 19:54
    masca naturala

    Sunt si vopsita si imi si indrept paru cu placa.La un moment dat paru meu arata ca o matura si am incepu sa folosesc tot felul de produse din comert cat mai scumpe deoarece credeam cas si mai bune.La mn nau functinat paru arata la fel.Am inceput sa intru pe diferite siteuri k acesta si am gasit o reteta sooopere buna.mia regenerat paru si mi la indesit acum arata super bn nu mai este ars si este si matasos si licios.Vo spun si voua sincer este foarte buna merita so incercati:un galbenus de ou o lingura de ulei de masline o lingura de ulei de ricin o fiola de vit A continutul din cateva capsule de vit E si doua linguri de gaz(din pacate nu se mai fabrica io am gasit din intamplare la o benzinarie care ramasese de cativa ani) puteti cred so folositi si fara gaz dak nu gasiti

    0
    0

  • diana_dienuk pe 11 Ian 2009, 01:57
    ce fel de ulei...

    ce fel de ulei se foloseste in asemenea tratamente?

    0
    0

  • Placa pe 29 Dec 2008, 15:40
    Caderea parului

    ``Din cate am citit ``am vazut ca mastile naturale sunt cele mai bune``insa nu pot sa spun ca in practica am fost multumite de ele``Iar pentru fetele care isi fac parul k placa ``ca sa scapati de caderea excesiva a parului```Recomand garnier fructis repair and shine```mie mia mers``singurul inconvenient e ca face matreata```Si sa nu aplicati niciodata un tratament in timp ce va faceti k placa ``incercati o perioada sa scapati de placa ``faceti-va tratamentu si dupaia iar puteti sa va faceti k placa``eu asa am facut ``akm ma fac k placa la 3 zile si numi mai cade niciun fir de par in plus``Garnier repair and shine si masca de la nivea diamonds k granule``fin ````:Xiar garnieru e fff bun pt un par sarmos mat si care e ffff ars de placa ``MIE mia mers k acest tratament ```:*:*``pentru alte sfaturi add yoo_yoana666

    0
    0

  • Madalina Iuonas pe 27 Dec 2008, 00:10
    pentru kikitza ; si despre tratament anticadere

    kikitza, si eu am fost bruneta ( vopsita cu negru si negru albastrui aporximativ 2 ani) , apoi am vrut o schimbare radicala sa trec la blond. M-am decolorat prima data acasa, la salon nu au vrut sa ma faca, a ioesit castaniu, apoi am inceput la un alt salon tratament profesional pt par de regenerare si refacere a structurii firului de par. Acum dupa 3-4 decolorari inca mai am par in cap, si arata bine, asta gratie tratamentului. E costisitoare toata operatiunea. In fiecare luna ma vopsesc DOAR la salon, nu am voie sa folosesc placa de indreptat sau ondulatorul. Mi-am cumparat acasa tratamentul, si il fac de fiecare data cand ma spal pe cap. Este de la JOICO, una dintre cele mai bune firme cu produse profesionale pt colorarea parului. Sunt costisitoare, si nu se gasesc in comert, se poate cumpara de la salon (daca au) sau le mai distribuie firma TOP LINE. E vorba de tratamentul K-PAK de refacere a structurii firului de par, pentru parul deterioriat, si consta in 4 pasi. Facand abstractie de asta, de 2 luni fac tratament , dupa spalare, pe parul ud, cu fiole cu Ginseng de la BES. Sunt foarte eficiente, nu imi mai cade parul si structura se reface. Mentionez ca in prezent am un blond bej deschis in par, si coafeza ma decoloreaza si vopseste doar la radacini lunar. Sper ca sfaturile sa va fie de ajutor. Daca nu era Joico, nu cred ca as fi reusit sa nu arat ca o matura.

    0
    0

  • laura92 pe 23 Dec 2008, 17:02
    par cu volum

    ce tratamente naturiste pot face pentru un par cu volum....si usor de arnajat!!astept raspuns!!!va pup p toate!!sa fiti frumoase;):*:*:*

    0
    0

  • stefy pe 23 Dec 2008, 11:59
    despre par

    unde pot gasi sa cumpar ulei de racin ?si cat costa?am auzit ca mastile cu ulei de racin si ou fac minuni.

    0
    0

  • Roxy pe 15 Dec 2008, 11:04
    parul gars

    buna fetelor!am si eu o mare problema ca si voi cu parul gras,nu stiu ce sa mai fac am folosit tot felul de sampoane ,si scumpe si ieftine.mi se ingrasa parul foarte repede,ma spal si la 2 zile este gras si miroase foarte urat.va rog ajutati ma si pe mine.va pup

    0
    0

  • Lidia pe 14 Dec 2008, 21:42
    tratament pt caderea parului

    Nu stiu din ce motiv nu a aparut 1 meu comm.dau acum reteta de masca pe care eu o folosesc si la mine are efect,cred ca puteti incerca si d-vs fiind fooarte simpla si costand f putin,in comparatie cu produsele din comert.1). ulei de masline,ulei de ricin, vit A, vit E(capsulele le tai).incalzite pe baie de abur(nu mult ca-si pierd proprietatile) Se aplica pe par si se pune o punga sau un prosop f fierbinte. A 2-a masca...daca-i pot spune asa . Intr-o litra de gaz(250ml) se piseaza o capatana de usturoi si se lasa la macerat 10 zile. dupa ce se macereaza, se poate aplica ,DAR cu un tampon f f bine stors( daca se pune mult,arde pielea capului) eu pun un batic si tin 2 ore,se mai poate pune o punga si se sta mai putin,in caz de simtiti piscaturi,spalati imediat Eu am rezultate f multumitoare Parul este lucios,rezistent si fara matreata.

    0
    0

  • Lidia pe 14 Dec 2008, 21:28
    tratament pt caderea parului

    Mastile de par pe care le-am dat,ce-a cu gaz si usturoi, cred ca e cam agresiva pr parul ars(adica sa nu se aplice decat pe radacina parului)..,cealalta fiind fooarte buna pt parul deteriorat..Am auzit ca si niste combinatii cu ceai de brusture ar face minuni.Sanatate si succes!!!

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod