Caderea parului la femei: rezultatul unui dublu fenomen

Frumusetea ta este intregita de frumusetea parului tau. Un par bogat, sanatos si stralucitor este visul oricarei femei...

Frumusetea ta este intregita de frumusetea parului tau. Un par bogat, sanatos si stralucitor este visul oricarei femei. Un lucru foarte important este ca acesta nu trebuie sa ramana numai un vis! Afectat de diverse probleme, parul este slabit, isi pierde rezistenta si cade.

Actioneaza inca de la aparitia acestei probleme si salveaza-ti parul cu noul tratament impotriva caderii parului Dercos Aminexil SP94 de la Vichy.

Caderea parului reprezinta o problema ingrijoratoare pentru numeroase femei. Numarul mare al firelor de par ramase pe perie, pe perna sau dupa spalare poate fi un adevarat cosmar pentru multe dintre noi, in special pentru ca, adesea, cauzele ne sunt necunoscute.

Inainte de a intra in panica, trebuie sa stii ca exista tratamente eficiente impotriva caderii parului, tratamente care actioneaza la nivelul radacinii.

Stres, variatii hormonale sau schimbare de anotimp. Firele de par se dezradacineaza si cad.

Peste 50% dintre femei se confrunta cu problema caderii parului. Nasterea, dereglarile hormonale, stresul, alimentatia dezechilibrata sunt factori care pot declansa acest fenomen. Fara un tratament adecvat, el se poate agrava. Trebuie actionat in profunzime.


Un dublu fenomen: pierderea firelor de par este insotita de subtierea fibrei capilare.

Caderea parului este acompaniata, in general, de rigidizarea stratului de colagen care inconjoara radacina firului de par. Aceasta este comprimata si nu mai este suficient alimentata cu energie. Ca urmare, parul se subtiaza, se dezradacineaza si cade. Masa capilara scade.

Dercos Aminexil SP94 - Tratament impotriva caderii parului pentru femei


Primul tratament Dercos care combate acest dublu fenomen. Molecula Aminexil actioneaza la radacina pentru a ancora mai solid firul de par in piele.

SP94 a fost creat special pentru a se transforma in energie si elemente constitutive si pentru a construi o fibra capilara densa, groasa si rezistenta.

 Tratamentul este imbogatit cu un complex de vitamine PP si B6, pentru a revitaliza firele de par.

 Eficacitate demonstrata clinic:

 

  • Fire de par in faza de cadere: - 28.2%
  • Fire de par in faza de crestere: + 9.2%
  • Diametru capilar: + 22.5%
 

Comentariile 51-61 din 61

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mary pe 19 Iun 2008, 18:16
    GHAAMINA

    Ghaamina spunemi te rog in ce cantitati amesteci oul,usturoi si ulei de ricin

    0
    1

  • mary pe 19 Iun 2008, 18:13
    par rar

    cu ce sa ma dau pe par sa se indeseasca

    2
    0

  • alina pe 16 Iun 2008, 23:36
    caderea parului

    imi cade ff f mult par c pot facein situatia asta??? multumesc!!!!

    0
    0

  • printesita pe 8 Iun 2008, 14:52
    cadere par

    olga poate ar fi bine sa consulti un medic daca vezi k nici o masca nu-si face efectul .de fapt aceste masti doar ajuta la cresterea firului de par : uleiul de ricin .si la hidratarea , pt a stopa uscarea varfurilor din cauza placii : uliul de masline.oricum este articol este o reclama la produsul celor de la vichy .nu l-am folosit eu , l-a folosi un prieten si afara faptului ca costa o gramada de bani nu face NIMIC !!

    0
    0

  • olga pe 4 Iun 2008, 12:27
    caderea parului

    De aproximativ 1 an imi cade parul.Am folosit multe preparate farmaceutice si naturale,galbenus de ou,otet...,nu vad nici un rezultat,poate ca il vopsesc sau sunt bolnava?dati-mi varog un raspuns.

    0
    0

  • maxim constantin pe 2 Iun 2008, 16:38
    articolul -Interesant si simplu-

    cine este autorul pentru ca l am gasit postat in toate publicatiile existente pe internet si am incercat sa initiez ceea ce scrie acolo si nu iese nimic.S au poate e o facatura ca multe altele.

    2
    0

  • roza pe 23 Apr 2008, 10:12
    comentarii

    Nu am avut niciodata par des, dar de vreo doi ani a inceput sa cada si putinul care il aveam. Am citit despre cauze...- genetica, stres, schimbari horminale... Si am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie ceva si din interior, nu numai exterior. So, iau in fiecare primavara si toamna vitamine speciale pentru par (din extracte naturale), folosesc numai produse de farmacie (sampoane, spray-uri), si ma vopsesc numai cu produse din extracte naturale. Rezultatul? Nu mai am chelie, si am capatat un fir care poate fi coafat!

    1
    0

  • angi pe 22 Apr 2008, 16:45
    sampon impotriva caderii parului

    Mie mi-a facut foarte bine samponul Klorane cu chinina si complex de vit. B , din farmaciile sensiblu, cam 30 lei sticla

    0
    0

  • Anca pe 17 Apr 2008, 09:27
    Londa

    Eu am reusit sa stopez caderea parului, cu samponul profesional de la Londa. problema este ca nu se gaseste decat in unele coaforuri. Oricum, nu mai imi cade un fir. Deja il folosesc de mai multi ani. L-am mai recomandat si altor colege si au avut acelasi rezultat. Acum se pune problema cum sa stimulez cresterea. Pentru ca pana sa descoper acest sampon, am pierdut deja destul de mult par.

    0
    0

  • Ghaanima pe 15 Apr 2008, 20:50
    Masca facuta in casa

    Eu am incercat o gramada de produse speciale pentru par si... n-au avut niciun efect. Totusi, am obtinut rezultate (nu a mai cazut chiar atat de mult par + a inceput sa-mi creasca mai mult "par nou") cu o masca preparata in casa din usturoi, ulei de ricin si galbenus de ou.

    0
    0

  • iuli pe 15 Apr 2008, 16:10
    nu sunt atat de bune

    deja probabil stiti ca nu sunt atat de bune pe cata reclama li se face..... mai degraba tonic capilar de la plafar, galbenus de ou, masca facuta in casa de voi, usturoi.....si cu siguranta veti obtine rezulate

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod