Coafuri de vara inspirate de frantuzoaice

5 coafuri de vară inspirate de la franțuzoaice. Încearcă-le și tu!

Sunt elegante, rafinate și au acel "je ne sais quoi" prin care reușesc să fascineze o lume întreagă. Descoperă câteva coafuri de vară inspirate de franțuzoaice

Nu numai că au influențat puternic lumea modei și a frumuseții, dar au reușit să impună câteva coafuri și tunsori care le poartă numele. Descoperă cinci coafuri de vară inspirate de franțuzoaice:

Cocul "chignon"

Numit și cocul franțuzesc, acesta este o alegere perfectă pentru zilele caniculare de vară. Părul este strâns într-un coc alungit, cu un aspect ordonat și elegant, fapt ce transformă această coafură într-o alegere foarte bună pentru evenimentele speciale la care participi în această vară.

Este o opțiune clasică și rafinată. Dar acest coc se potrivește la fel de bine și în timpul zilei. Pentru că părul este strâns și nu îți va ține de cald, este soluția la care poți apela în zilele fierbinți, în care petreci mult timp în aer liber.
Cocul frantuzesc


Împletitura franțuzească

Cu siguranță ai auzit de acest stil. Este vorba despre acea împletitură în trei pe care o exersezi încă din copilărie, dar diferența este că o coadă franțuzească "autentică" pornește din creștetul capului și coboră până spre vârfuri.

De asemenea, acest stil inspirat de franțuzoaice este excelent pentru vară, tocmai pentru că îți menține părul strâns atunci când temperaturile sunt foarte mari.

Impletitura frantuzeasca


Cocul din împletituri

Este o combinație dintre împletitura franțuzească și cocul la spate, tot o "invenție" a franțuzoaicelor. Este o cofură ideală pentru vară, fiind și o tendință majoră a sezonului. Se păstrează în trendurile pentru vară în materie de coafuri de ani buni tocmai pentru că este atât de practică, frumoasă și oferă un aer romantic, în stil boho.

O astfel de coafură se potrivește de minune cu ținutele tale de plajă și este un stil foarte comod și util dacă vrei să-ți protejezi părul de razele puternice ale soarelui.
Cocul din impletitura frantuzeasca
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod