20 de femei care au făcut acea schimbare de look la care au visat mereu. Nu regretă decizia!

Din păcate, suntem captivi în lumea lui „dacă”. De câte ori nu ai vrut să faci ceva, să schimbi un lucru sau să încerci ceva nou, dar ai început să înșiri o serie de „Dacă nu o să meargă? Dacă nu o să reușesc? Dacă nu o să fie bine?”
Această situație este extrem de des întâlnită în toate aspectele vieții și se aplică și atunci când vine vorba de schimbările de look la care visezi de mulți ani și pe care nu îndrăznești să le pui în practică. De exemplu, poate că ți-au plăcut mereu culorile de păr pastelate precum roz sau bleu deschis, dar nu le-ai încercat niciodată.

Femeile care au găsit curajul de a face acea schimbare de look la care au visat întotdeauna ne demonstrează că este mai bine să încerci decât să trăiești permanent cu regretele.
Este suficient să schimbi un mic detaliu pentru ca rezultatul să arate spectaculos. Tranziția de la părul foarte lung la unul scurt necesită curaj, la fel și decizia de a-ți colora părul într-o nuanță intensă și nonconformistă. 
 

Citește și: Un nou look îți poate schimba viața. Cele mai frumoase 30 de transformări 

 
De asemenea, este dificil să scapi de aceleași obiceiuri pe care le ai de ani de zile. Un exemplu sunt femeile care au părul creț sau ondulat în mod natural și care se luptă ani la rând cu textura părului și aleg să-l îndrepte folosind placa.


Atunci când accepți ceea ce ești cu adevărat vei obține rezultate care te vor impresiona. Trendul părului natural a inspirat foarte multe femei să îmbrățișeze textura părului lor. Rezultatul? Un păr frumos, mult mai sănătos și cu un aspect natural de invidiat.

Secretul transformărilor de look cu adevărat reușite este curajul de a încerca ceea ce ți-ai dorit mereu. Aceste femei au făcut pasul cel mare, iar imaginile înainte și după spun totul!

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod