Frumuseţe. Proceduri estetice care te scapă definitiv de cearcăne



Pentru șanţul cearcănului, se optează în prezent pentru injectarea cu canule subțiri de acid hialuronic destinat acestei regiuni. Față de grăsime, acidul hialuronic are avantajul unei proceduri care se efectuează în timp scurt, cu efect imediat vizibil de îmbunătățire naturală, iar rezultatul rezistă fără probleme un an. Nu sunt nici vânătăi, nici umflături nedorite la această procedură”, spun specialiștii “Dr. Leventer Centre”.

Soluții complexe există și pentru problemele avansate din zona cearcănelor, de multe ori moștenite, dar de cele mai multe ori, dobândite după nopți nedormite, ani de stat în soare, de fumat, cu hidratare insuficientă, slăbiri și îngrășări succesive.
Dacă cenușiul zonei este problema, atunci laserul vascular este soluția, culoarea fiind dată de spargerea în timp a capilarelor din piele și impregnarea acesteia cu hemosiderina, pigment feric din hemoglobină. Când pungile sunt prea mari, se poate opta pentru remodelarea lor cu laserul CO2 ultrapulsat de la Lumenis. Este cea mai elegantă soluție fără tăietură vizibilă pe piele”, explică dermatologul Mihaela Leventer.

La ora actuală, majoritatea adulților se confruntă cu problema cearcănelor, iar industria cosmeticelor promite mult, dar reușeste doar parțial camuflarea problemelor, nicidecum rezolvarea lor definitivă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod