Frumuseţe. Cum să alegi forma implantului mamar? Sfatul expertului

Vrei să ştii mai multe despre mărirea sânilor? Chirurgul estetician Silvia Stănculescu-Vasalos te ajută să faci cea mai bună alegere în cunoştinţă de cauză.

Forma unui implant este aleasă în funcție de forma sânului, înălțimea și greutatea acestuia, circumferința toracelui, și foarte important, așteptările pacientei după intervenție.

 

La ora actuală, implantele cele mai des folosite și cerute sunt cele anatomice (Mentor sau Natrelle), deoarece acestea conferă un aspect natural și discret sânilor, datorită și faptului că în partea superioară nu au foarte mult volum. Forma, volumul și conținutul implantelor, sunt esențiale în obținerea rezultatului dorit.

Atunci când chirurgul estetician stabilește împreună cu pacienta ce formă de implant i se potrivește este extrem de important să fie explicate atât plusurile cât și minusurile fiecăruia. Fiecare pacientă este unică, iar constituția fizică și caracteristicile țesuturilor trebuie să fie extrem de minuțios analizate pentru obținerea unui rezultat optim.

“Intrebări precum: Ce formă de implant să aleg?, Care trebuie să fie mărimea implantului? Cum știu dacă forma și mărimea implantelor alese mi se potrivesc?, pot să își găsească răspunsul cu ajutorul chirurgului estetician, care te poate ajuta să faci cea mai bună alegere în ceea ce privește mărimea sânilor tăi”, declară chirurgul estetician Silvia Stănculescu-Vasalos.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 2 Dec 2015, 12:03
    estrogeni

    Eu folosesc pastile cu estrogeni naturali, se numesc Clinical Bust...stiu ca le-a luat si Andreea Antonescu pentru marirea sanilor....si pe langa faptul ca mi-au crescut sanii d ela cupa B la cupa C, mi s-au si ridicat putin.

    0
    0

  • Madalina pe 30 Oct 2015, 10:18
    Forma implant

    Alegerea implantului chiar este esentiala,am apelat la doamna dr. Silvia Stanculescu-Vasalos pentru o marire de sani, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod