Buze mai senzuale

Hidratant, foarte usor de aplicat si cu un efect stralucitor, lacul de buze a devenit un accesoriu indispensabil oricarei femei moderne.

Lancome
Lip Brio este un lac de buze cu un luciu extraordinar, care, datorita continutului bogat in uleiuri vegetale, vitamina E si ceara, protejeaza si hidrateaza buzele, lasand in urma o stralucire de lunga durata. Fiind ca o a doua piele si avand o formula bazata pe principiile unei emulsii, lacul de buze Lip Dimension are o textura foarte rezistenta, fiind disponibil in culori variate si foarte luminoase.


Clarins
Rouge Laque de la Clarins poate colora buzele intr-o varietate de culori lucioase, hidratandu-le si protejandu-le in acelasi timp. Formula usoara si fluida ce lasa buzele suple si confortabile este data de prezenta vitaminelor A si E si a extractelor de uleiuri naturale.

L'Oreal
Rouge Pulp, cu o textura delicata si un aplicator perfect, lasa buzele senzuale si sofisticate, creand o stralucire exploziva.

Maybelline
Lip Polish este o combinatie incantatoare: coloreaza ca un adevarat ruj si straluceste ca un lac.
Formula sa gel se aplica in mod egal pe suprafata buzelor, conferindu-le o culoare intensa. Cu Lip Polish, disponibil in cinci nuante, buzele devin stralucitoare.

Lancaster
Shine Enhancing Lipcolor este un lac de buze revolutionar, disponibil in zece nuante, care poate fi caracterizat doar prin superlative. Datorita continutului bogat in lanolina, aloe vera si vitamina E, este foarte hidratant, foarte stralucitor, foarte rezistent si foarte frumos colorat.

Rimmel
Vinyl Lip Gloss este disponibil in patru variante de culori, denumite fantezist Abracadabra, Snog, Velocity, Cosmic si o varianta transparenta.
Acest luciu de buze are un efect protector si contine vitamina E.

Oriflame
Liquid Volume Lip Colour face buzele sa para mai frumoase si mai voluminoase, creand senzatia de hidratare. Se aplica mai intai culoarea lichida si se asteapta un minut, dupa care se aplica si luciul. Atat unul cat si celalalt pot fi folosite separat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod