Annes se rasfata cu stil!

Artista a trecut zilele trecute pragul salonului de înfrumuseţare Sara Studio din incinta RIN Grand Hotel unde a ales tratamentul facial Skeyndor Hyaluronic, dar şi manichiură cu ojă semipermanentă.
La recomandările specialistului, Annes a ales un tratament hidratant Skeyndor Power Hyaluronic, noua gamă pentru hidratarea în profunzime a pielii. Dintre toate ingredientele existente în produsele cosmetice destinate hidratării profunde, acidul hialuronic ocupă o poziție fruntașă, acesta fiind un component natural al organismului, al cărui scop principal constă din captarea și reținerea apei în piele. Această substanţă este considerată un adevărat “burete”, deoarece poate să rețină o cantitate de apă egală cu de 1.000 de ori greutatea proprie.
Power Hyaluronic îmbunătățește vizibil hidrodinamica naturală a pielii, combinând acidul hialuronic cu diverse mase moleculare cu un puternic activator de acvaporine. Pe lângă 100% ultrahidratare, tratamentul a demonstrat o atenuare a ridurilor cauzate de deshidratare cu până la 90%. Preţul unui astfel de tratament cu efecte vizibile de la prima şedinţă este de 160 lei.

Si dacă tot a fost zi de răsfăţ la Sara Studio, Annes a ales să îşi facă şi manichiură cu ojă semipermanentă pentru care a plătit 55 lei.
Din multitudinea de culori, artista a ales o culoare neutră care să fie uşor de asortat oricărei ţinute. „Sunt foarte încântată. Tenul meu e luminos şi hidratat, unghiile impecabile iar personalul de aici m-a cucerit. O să revin cu siguranţă şi pentru alte servicii”, ne-a spus Annes. Ca şi noutate la Sara Studio este solarul orizontal de ultima generaţie - MegaSun 5600! Acesta garantează un bronz terapie în lumină cu colagen solar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod