TRIBUTE: Cantam, ne distram, dar si ajutam prin muzica!

Cântăm, ne distrăm, dar cum ar fi să ajutăm prin asta? Pe 2 aprilie, Horia Brenciu și FreeStay vin la TRIBUTE pentru un concert umanitar! Hai și tu să ajutăm la salvarea unei vieți în cel mai frumos mod posibil: prin muzică! Joi, 2 aprilie, pe Calea Victoriei 118, cântăm pentru Bogdan! Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 50 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 21:00.
Cum se întâmplă în fiecare vineri, noi suntem LIVE, scena e LIVE, publicul e LIVE, iar Calea Victoriei devine LIVE dintr-un capăt în celălalt. Cum se întâmplă asta? Publika urcă pe scena TRIBUTE.  Vineri, 3 aprilie, deschidem ușile pentru multă voie bună. Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 30 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00.

Pentru o sâmbătă perfectă, o plimbare în Cișmigiu, o masă la unul dintre restaurantele bucureștene atât de calde și primitoare și o vizită la Muzeul Colecțiilor de Artă de pe Calea Victoriei ar fi un bun început.
Cum ar suna un plan de seară? Calea Victoriei 118, Club TRIBUTE și FreeStay. O seară în formula aceasta și știm deja că ne revedem săptămâna viitoare din nou. Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 30 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod