AMWAY PREZINTĂ TRATAMENTUL FORTIFIANT, SATINIQUE, PENTRU A REDA NATURALEȚE ȘI VITALITATE PĂRULUI

Primăvara este anotimpul trezirii la viață, iar un răsfăț suplimentar este mai mult decât binevenit! În sezonul rece, din cauza diferențelor de temperatură dintre exterior și interior, firul de păr se deshidratează, iar podoaba capilară este unul dintre cele mai de preț atuuri ale unei femei. Un plus de vitalitate și energie este rețeta ideală pentru un nou început!
SATINIQUE, masca revitalizantă pentru păr, conferă podoabei capilare catifelarea, aspectul natural și vitalitatea de care are nevoie. SATINIQUE este un tratament fortifiant, combinat cu puterea complexului ENERJUVE, pentru a repara și reface parul în profunzime, înainte de coafare. Masca revitalizantă pentru păr SATINIQUE este potrivită pentru toate tipurile de păr, dar în mod special pentru părul deteriorat și vopsit, regenerându-l. Complexul ENERJUVE, prin extractul din semințe de struguri și uleiul din semințe de kukui, catifelează părul, conferindu-i hidratare și protecție împotriva factorilor nocivi de mediu.


Tratamentul fortifiant SATINIQUE repară și îngrijește părul în profunzime, acționează asupra structurii firului de păr, întărindu-l cu până la șase ori atunci cand este folosit separat și cu până la nouă ori atunci cand este folosit împreună cu gama de produse pentru păr vopsit SATINIQUE Color Repair.

Oamenii de știință de la SATINIQUE au aplicat cunoștințele din domeniul nutriției și al frumuseții pentru a crea ingrediente inovatoare pentru sănătatea părului, pe care le-au îmbinat într-un amestesc de plante și nutrienți atent selecționat.
Astfel, primăvara te găsește zâmbitoare, frumoasă și plină de vitalitate!

Mod de întrebuințare

Masca revitalizantă pentru păr SATINIQUE trebuie aplicată și distribuită pe părul umed.
Se lasă să acționeze timp de 3-5 minute, apoi clătiți. Această mască este suficient de delicată pentru a fi utilizată zilnic.
Aceasta poate fi achiziționata la prețul de 105,33 RON

De unde pot fi achiziționate

Masca revitalizantă pentru păr SATINIQUE poate fi cumpărată prin intermediul celor 40.000 de Întreprinzători Amway din România. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: http://www.amway.ro/product/110674,satinique-revitalizing-mask#.Uy_z19y-pY8.


Amway este liderul mondial în vânzări directe, conform Direct Selling News Global 100. Fondată în 1959 de către antreprenorii Rich DeVos și Jay Van Andel, cu sediul în Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii, Amway oferă consumatorilor produse și oportunități de afaceri susținute de o rețea globală de agribusiness, producție, logistică și aprovizionare.
Peste 900 de cercetători, ingineri și tehnicieni lucrează în 75 de centre specializate în cercetare și controlul calității la nivel mondial pentru a asigura dezvoltarea produselor Amway și pentru a crea o cultură a excelenței științifice. Mărcile Amway cu cele mai mari vânzări sunt reprezentate de vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare NUTRILITE™, produsele de îngrijire a pielii ARTISTRY® și sistemele de tratare a apei, eSpring®. Pentru mai multe informații despre companie, vizitați globalnews.amway.com.

În 2013, compania a înregistrat venituri totale de peste 11,8 miliarde dolari. Amway este prezentă în peste 100 de țări și are 21.000 de angajați.
Produsele Amway sunt distribuite la nivel global prin intermediul a peste 3 milioane de Întreprinzători. Pentru noutăţi privind compania, accesați globalnews.amway.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod