Fixeaza-ti o intalnire

Probabil ca a devenit o obisnuinta ca partenerul de viata sa fie mereu plecat in interes de serviciu si sa nu mai acorde suficienta atentie vietii voastre de cuplu. Dar daca...
Probabil ca a devenit o obisnuinta ca partenerul de viata sa fie mereu plecat in interes de serviciu si sa nu mai acorde suficienta atentie vietii voastre de cuplu. Dar daca iti vei stabili o intalnire la data fixa cu el (ea), veti avea parte amandoi de emotiile primei voastre intalniri.

Pregatirea:
Ia-ti o agenda sau un calendar la indemana.
Daca esti acasa, scoate telefonul din functiune.

Prietenii, familia, responsabilitatile de la serviciu, treburile casnice; toate acestea nu fac decat sa-ti fure din timp si primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa le dai laoparte si sa-ti faci timp pentru a te preocupa doar de viata de cuplu.
Pentru ca va vedeti zilnic si impartiti acelasi dormitor si pentru ca sunteti impreuna la toate evenimentele din viata voastra, s-ar putea sa pierdeti din vedere importanta pe care o are timpul petrecut efectiv unul cu celalalt.

Aranjeaza-ti o iesire in afara orasului macar o data pe saptamana: Chiar daca ti se pare ridicol si neadecvat sa-ti fixezi o intalnire cu partenerul alaturi de care traiesti de atata timp, incearca totusi s-o faci si vei vedea cum relatia ta va renaste si se va revigora. Macar o data pe saptamana este necesar sa iesiti si sa va petreceti timpul unul cu celalalt.

Unde sa mergeti:
Poate fi, pur si simplu, o iesire in oras - la cinema, intr-un bar, la un restaurant sau chiar o plimbare prin parc. Sau, si mai simplu, va puteti petrece timpul impreuna acasa - vizionand un film la video, preparand masa impreuna sau relaxandu-va pe canapea.
Fiti absolut siguri ca nimeni nu va fi acasa sa va intrerupa sau sa va strice placerea.

Atentie:
Acordati la fel de multa atentie pentru aceasta intalnire saptamanala ca atunci cand va pregateati pentru primele intalniri cand v-ati cunoscut si niciodata nu renuntati la ea doar pentru ca a intervenit altceva in program.

Fa un efort:
Asa cum faceai si cand relatia era abia la inceput, asa si acum cand trebuie sa iesiti pentru o seara speciala, fii pregatit(a) si imbraca-te cu multa atentie pentru a avea un efect special. Ai grija de cum vei arata si cum vei mirosi; trebuie sa te simti cat mai atractiv(a) cu putinta. Acorda importanta, in mod special, cunoasterii celuilalt, asa cum faceati la inceput - povesteste-i despre cum ti-ai petrecut ziua, gandurile si sentimentele pe care le-ai avut si, de asemenea, asculta-le si tu pe ale lui (ei).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod