Păcate private - Studioul

Păcate private - Studioul este primul volum dintr-o serie de romane „erotic-romance”, o adevărată oportunitate pentru cititori de a privi pe gaura cheii asupra unui subiect controversat, considerat de mulți ca fiind unul tabu! Videochatul naște o curiozitate firească, iscând idei preconcepute, mistuite de prejudecăți și, nu în ultimul rând, stârnește adevărate intrigi, însă PĂCATE PRIVATE – Studioul vă propune o abordare inedită dintr-o perspectivă relaxată și, pe alocuri chiar comică, nefiind nici pe departe un ghid de inițiere în lumea videochatului!

Acest prim volum se adresează deopotrivă tuturor cititorilor, fie că sunt mireni sau inițiați în lumea plăcerilor virtuale.
PĂCATE PRIVATE este o serie de romane care își propune să dezvăluie întâmplări petrecute dincolo de cortina care învăluie lumea plăcerilor virtuale. Desigur, drumul poveștii este lung, iar cititorii sunt invitați să pornească în această călătorie, o adevărată aventură, alături de câteva modele ale unui studio din București, condus de un șef controversat.

Pasiune, erotism, intrigi, conversații mai mult sau mai puțin indecente, întorsături de situație, picanterii extrase din discuțiile intime care au loc între modelele de videochat și membrii plătitori, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele care construiesc povestea păcatelor private.
O poveste captivantă așa cum probabil nu a mai fost scrisă până acum. Seria PĂCATE PRIVATE este o poveste fierbinte, presărată cu sex, în toate formele lui. Fizic, virtual, plăsmuit, dorit...

Aceasta este, pe scurt, istoria Păcatelor Private, o poveste pe care nu trebuie s-o ratezi!   Cartea poate fi comandată online pe site-ul www.privatecamstories.com la prețul de 37,90 Lei, preț care include toate taxele de livrare prin curier rapid.  Împreună cu cartea veți primi cadou un VOUCHER surpriză în valoare de 25 de lei!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod