Top 5 cele mai ciudate moduri de a ajunge la orgasm. Le-ai încerca?

Toate femeile vorbesc despre orgasm, fie că acesta este obţinut în urma partidelor matinale de sex, a masturbării sau a amorului nocturn. Site-ul YourTango.com a realizat un top al celor mai

Toate femeile vorbesc despre orgasm, fie că acesta este obţinut în urma partidelor matinale de sex, a masturbării sau a amorului nocturn.

Site-ul YourTango.com a realizat un top al celor mai bizare moduri de a ajunge la orgasm, anunţând că, deşi unele dintre acestea nu par realiste, sunt cât se poate de adevărate.

Exerciţiile fizice

În întreaga lume există foarte multe femei care au spus că suferă de o boală din cauza căreia au orgasm în timp ce execută anumite tipuri de exerciţii fizice. Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos care au afirmat acest lucru s-au plâns că atunci când merg la sala de sport ajung la orgasm.

Stimularea sfârcurilor

În filmele pentru adulţi vedem foarte des că actriţele se mângâie pe sâni sau sunt mângâiate aproape non-stop de actori. Stimularea sfârcurilor duce la eliberarea oxitocinei, hormon responsabil de contracţia vaginului în timpul orgasmului.

Orgasmul minţii

Mai multe femei, printre care şi Lady Gaga, au afirmat că este posibil să ajungi la orgasm doar dacă te gândeşti la acest lucru şi dacă îţi propui cu adevărat să ai parte de plăcere absolută fără a face nimic.

Mângâierea picioarelor

În timpul unei operaţii, unei femei în vârstă de 55 de ani din Olanda i-a fost afectat un nerv de la picior, iar din cauza acestei erori medicale, aceasta avea orgasm ori de câte ori era mângâiată pe picioare.

Călăritul

Cei de la YourTango.com citează celebra revistă Cosmopolitan din Marea Britanie, care notează că mai multe cititoare au afirmat că au avut orgasm în timpul lecţiilor de călărie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod