Top 3 beneficii ale masturbării reciproce. Vezi care sunt!

Foarte multe cupluri privesc masturbarea ca pe un lucru rău, însă sexologii afirmă că a-ţi masturba partenerul este o modalitate foarte plăcută de a-l aduce la extaz. Chiar dacă te simţi

Foarte multe cupluri privesc masturbarea ca pe un lucru rău, însă sexologii afirmă că a-ţi masturba partenerul este o modalitate foarte plăcută de a-l aduce la extaz.

Chiar dacă te simţi jenată de această modalitate de a-i oferi plăcere iubitului tău, gândeşte-te că masturbarea reciprocă îţi poate oferi şi ţie un orgasm la care doar ai visat.

Iată mai jos 3 beneficii ale masturbării reciproce:

Afli ce îi place iubitului tău

Acest tip de sex te ajută să înveţi ce îi place partenerului tău şi ce îl excită la maximum. Mai mult, în acest fel descoperă şi el ce te aduce pe tine în postura de a avea orgasm.

Iubitul tău îţi devine mai apropiat

Datorită masturbării reciproce îi vei putea împărtăşi partenerului tău cele mai ascunse fantezii ale tale şi veţi descoperi un nou nivel de intimitate între voi. Mai mult, vei avea ocazia să-ţi cunoşti mai bine partenerul şi să afli când s-a masturbat pentru prima oară şi din ce cauză.

Puteţi atinge simultan orgasmul

Dacă în timpul unei partide normale de sex un partener se apropie de orgasm dar se opreşte, deoarece celălalt partener nu este aproape de orgasm, ambii iubiţi vor avea de pierdut. Însă, masturbarea reciprocă vă dă posibilitatea de a avea orgasm în acelaşi timp.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod